Blogda Ara

24 Ocak 2024 Çarşamba

BİBERİYE YAĞI İLE BÖLGESEL ZAYIFLAMA


 

BİBERİYE YAĞI ZAYIFLATIR MI?

Söz konusu kilo vermek olduğunda deneyemeyeceğimiz birşey yoktur. Kürler, egzersizler, diyetler vb. Birçoğu işlevsellik gösterse de bazıları tamamen zaman ve para kaybıdır. Özellikle son dönemlerde sosyal mecralarda satılan ve çokca reklamı yapılan zayıflama çaylarının tehlikesini artık bilmeyeniniz yoktur. Bu sebeple, gıda veya çaylar konusunda dikkat etmeniz ve doktora danışmanız gerektiğini unutmayın.

Kilolarınızdan şikayetçisiniz ama egzersizler veya zayıflama kürleri genel kilolarınızı eritiyor. Peki bu durumdan memnun musunuz? Yani vücudunuzun neresinden şikayetçiyseniz o kısmı inceltmeniz mümkün olsaydı daha iyi olmaz mıydı? Evet dediğinizi duyar gibiyiz. Kilolarından şikayetçi olan insanlar genellikle komple tüm vücuttan değil belirli kısımlardan şikayetçidir. Peki bölgesel zayıflama mümkün müdür?

BİBERİYE YAĞI İLE BÖLGESEL ZAYIFLAMA

Biberiye yağının faydalarını bilmeyeniniz yoktur. Kan dolaşımını hızlandırdığı için çoğu zaman saç bakımında veya cilt bakımında kullanılıyor. Hatta son dönemlerde özellikle dudak dolgunlaştırmada da çokca tercih edilen yağlardan birtanesidir biberiye yağı. Peki siz biberiye yağı ile kilo verebileceğinizi biliyor muydunuz? 

Evet biberiye yağı ile kilo vermeniz mümkün. Hatta bölgesel zayıflamak isteyen kadınların ilk tercihi kesinlikle biberiye yağı olmalıdır. Şuan piyasada biberiye yağı veya biberiye otu içeren çok fazla krem mevcut. Bunların çoğu aynı zamanda varis tedavisinde de kullanılıyor. Varis daha hassas bir durum olduğu için bu kremleri kullanmadan önce bir doktora mutlaka danışın. Varislerinizden şikayetçi iseniz VARİS TEDAVİSİ yazımıza da göz atabilirsiniz.

BİBERİYE İLE BÖLGESEL ZAYIFLAMA NASIL OLUR?

Biberiye yağı ile bölgesel zayıflama mümkün. Peki biberiye yağı ile bölgesel zayıflama nasıl olur? Öncelikle biberiye yağını bölgesel olarak zayıflamak istediğiniz kısma uygulayıp masaj yapın, ardından da o kısmı streç ile sıkıca sarın. Bundan sonra genelde egzersiz yapmanız önerilir. Özellikle bölgesel olarak zayıflamak istediğiniz bölgeyi çalıştıracak egzersizler yaparsanız direkt olarak zayıflatmak istediğiniz kısım şekillenmiş olur. Bu süreçte bolca terleyeceksiniz bu sizi korkutmasın. Egzersizinizi tamamladıktan sonra duşunuzu alabilirsiniz. 

Biberiye yağını sadece  egzersiz yaparken değil genel olarak istediğiniz her an uygulayabilirsiniz. Uzun bir yürüyüşe çıktığınızda, ev işleri yaparken veya sadece otururken de biberiye yağını uygulayabilirsiniz. Fakat egzersiz yaparken uyguladığınızda kilo verme sürecinizi hızlandırmış olursunuz. Bazıları ise biberiye yağını gece yatarken uygulayıp gündüz duş alırlar. Eğer streç sizi rahatsız etmeyecek ise siz de bu yöntemi deneyerek gece boyu  uyurken kilo verebilirsiniz.

Biberiye yağı ile bölgesel egzersizler yaptıktan sonra veya başlamadan önce maydanoz kürü hazırlayarak zayıflama sürecinizi destekleyebilirsiniz. Şunlara da göz atabilirsiniz:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER