Blogda Ara

20 Haziran 2020 Cumartesi

ASLIHAN GÜNER'İN SAÇ RENGİ


 ASLIHAN GÜNER'İN SAÇ RENGİ


 Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Aslıhan Güner, özellikle oynadığı Kuzey Yıldızı dizisinde hayat verdiği Yıldız rolü ile gönüllere taht kurdu diyebiliriz. Kuzey Yıldızı dizisindeki rolü yanısıra alev alev saçlarıyla da oldukça konuşuluyor. Aslıhan Güner'in Kuzey Yıldızı dizisinde kullandığı saç rengini herkes çok merak ediyor. Peki Aslıhan Güner'in saç rengi ne?

 Aslıhan Güner'in Kuzey Yıldızı dizisindeki saç rengi aslında marketten alınıp boyanacak paket boyalardan değil. Aşk alevi ve kızıl kahve tonlarının karışımından oluşan bir renk. Fakat dikkat ederseniz renginin çoğu zaman birkaç ton açılıp birkac tona kadar da koyulaştığını görebilirsiniz. Sanırım Aslıhan Güner ilk rengi tutturmakta biraz zorluk çekiyor. Aslınn Güner'in kullandığı tonlar genellikle açık tenli kadınlara yakışacak tonlardır. Ve açıkca söylememiz gerekir ki Aslıhan Güner'in renkli gözleriyle buluşunca ortaya bir şaheser çıkmış. 

 Aslıhan Güner'in kendi ana rengi çok koyu olmasa da koyu kumrala yakın tonlarda. Biz onu çoğu zaman uzun siyah saçlarla ya da koyu kahvelerle gördük. Bu kökten değişim bir hayli uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

 Aslıhan Güner oynadığı her dizide kendine özgü bir stil çiziyor ve bu da onu en çok konuşulan oyunculardan biri yapıyor. Gerek doğal yüz güzelliği olsun gerekse de hali tavrı olsun, parmakla gösterilen oyunculardan biri yapıyor kendisini.

 ASLIHAN GÜNER'İN SAÇ RENGİNİ NASIL ELDE EDERİM?


 Aslıhan Güner'in Kuzey Yıldızı dizisindeki saç rengini nasıl elde ederim? Sanırım bu en cok sorulan sorulardan biri. Aslıhan Güner'in saç rengi muhtemelen açık bir zemin üzerine yapılmış. Çünkü oldukça göz alıcı ve yoğun bir renk. Yani eğer saç renginiz koyu ise, o rengi biraz açmanız gerekecek. Sonrasında koleston kor ateş kızılı ile kızıl kahve tonlarını karıştırıp evde kendiniz yapabilirsiniz. Ama söylemek gerekiyor ki kızıl tonları çok riskli tonlardır. Bu yüzden bir kuaförde yaptırmanızda fayda var. Fakat bu kuaförün işinin ehli bir kuaför olmasına dikkat edin çünkü muhtemelen bir çoğu bu rengi tutturamayacak. 

ASLIHAN GÜNER'İN SAÇ RENKLERİ


 Biz onu çoğunlukla uzun siyah saçları ile ya da koyu kahve saçları ile tanıdık. Fındık kabuğu tonları da kendisine oldukça yakışan tonlardandı.


 Aslıhan Güner'in ten rengine yakın bir renge sahipseniz size kesinlikle fındık kabuğu tonları da çok yakışacaktır. Hatta kızıl tonlarına geçmeden önce fındık kabuğunu bir denemenizi öneririm. Fındık kabuğu saç rengi her ne kadar kızıl tonlara göre daha göz alıcı olmasa da doğru makyaj tonları ile sizi birkaç level üste taşıyacaktır. Özellikle risk almayı sevmeyen kadınların ortak tercihi olsa da bizce fındık kabuğu saç rengi kesinlikle her kadının hayatının bir döneminde denemesi gereken renklerden biri.


 Fındık kabuğu saç renginin yanı sıra, Aslıhan Güner'in doğal saç renginin üzerine ışıltılar attırarak kullandığını da görüyoruz. Çünkü Aslıhan Güner gerçekten güzel bir kadın ve her saç rengi kendisinde bir patlama yaratıyor.

 Aslıhan Güner'in ten rengine sahipseniz bir de renkli gözleriniz varsa, kesinlikle kızıldan önce fındık kabuğu saç rengini deneyin derim. Aslıhan Güner'e yakıştığıbkadar size de yakışacaktır.


 Aslıhan Güner'in saç renginde zaman zaman koyulaşma ya da daha yoğunlaşma olduğunu söylemiştik. Bu yüzden kuaföre gittiğiniz zaman hangi tonu istediğinizi doğru bir şekilde ifade etmelisiniz. Kuaföre "Aslıhan Güner'in saç renginden istiyorum" derseniz, muhtemelen size herhangi bir renk çıkarıp sizi eve uğurlayacaktır. 

 Sanıyorum birçoģunuzun elde etmeye çalıştığı renk vişne kızılı tonları olan bir renk. Ve eğer siz saçlarınızda yoğunluğun vişne kızılı olmasını istiyorsanız bunu kuaförünüze mutlaka söylemelisiniz. Kızıl ve kahve karışımı bir renkte bile mutlaka bir taraf diğerinden baskındır. Yani siz aslında hangi rengi baskın istediğinizi açıkca ifade edebiliyor olmalısınız.

 Aslıhan Güner'in birçok fotoğrafında saç tonunun vişne kızılan yakın olduğu görülüyor. Kızıl çok akan bir renk olduğu için muhtemelen her boyamada da ton değişiyor. Fakat diyebiliriz ki sizin istediğiniz renk tam olarak vişne kızılı ile aşk alevi tonları. 

 Kızıl sac rengine karar verdiyseniz geçmiş olsun. Muhtemelen her hafta saç boyayacaksınız. Bu yüzden kızıl saç boyasına geçmeden önce Kızıl Saç Hastalığı yazıma göz atsanız iyi olur.

Evde kızıl saç boyamak için >> Evde kızıl saç nasıl boyanır? << yazıma bakabilirsiniz. 

Güzel kalın :)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR


2 yorum:

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER