Blogda Ara

13 Ocak 2019 Pazar

EVDE KİLOLARINIZDAN KURTULMAK İÇİN KULLANABİLECEĞİNİZ EN İYİ UYGULAMALAR


Evde kilolarınızdan kurtulun !

Evde nasıl kilo verilir?
Evde fitness egzersizleri nasıl yapılır?

Spor salonları, fitness merkezleri, egzersiz aletleri...
Hepsi iyi güzel de bu kadar boş vakta sahip miyiz? Sanıyorum birçoğumuz değiliz.Bu sebeple de kilo vermek ya da fit kalmak için evde uygulayabileceğimiz yöntemlere baş vuruyoruz.Sabah işe gitmeden ya da aksam eve döndükten sonra 1-2 saatimizi alacak egzersizler yaparak fit kalabilir ya da kilo verebilir miyiz.
Bence bu mümkün.Elbette iş sadece egzersizlerle bitmiyor.Yeme içme alışkanlıklarımızı da düzenlememiz gerekiyor.Ancak bu şekilde egzersizlerden verimli sonuçlar alabiliriz.

Peki evde nasıl egzersiz yapabiliriz?

Evde egzersiz yapmaya karar verdik fakat nasıl bir yol izleyeceğimizi bilmiyorsak uzman görüşlerden yardım alabiliriz.Aslında alanında uzman bircok hocanın Youtube videolarına ulaşmak mümkün.Fakat daha düzenli ve daha anlaşılır yöntemler arıyorsanız ozaman da imdadımıza Egzersiz App leri yetişiyor. Yani egzersiz uygulamaları.
Uygulama mağazasından kolayca ulaşabileceginiz bircok uygulama mevcut.



Üstelik bu uygulamalar ücretsiz ve size özel takvimler hazırlıyor.Yani size kaç kalori yaktığınızı, yakmanız gereken kalori miktarını, günlük egzersiz sürenizi, ve haftalık yakılan kalori miktarını bildiriyor.Hangi saatlerde egzersiz yapmak istediğinize karar veriyorsunuz.Ve uygulama hergün o saatte sizi uyarıyor.Muhteşem değil mi?


Bir diğer güzel yanı ise, inceltmek istediginiz bölgelere göre de uygulamalar mevcut.Yani kalça bölgenizi çalıştırmak istiyorsanız kalça için hazırlanmış uygulamaları da indirebilirsiniz.















Size en uygun uygulamayı seçin ve harekete geçin.

Sağlıklı kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER