Blogda Ara

13 Ocak 2024 Cumartesi

DAMARLARI TEMİZLEYEN KÜR

 


DAMARLARI TEMİZLEYEN SEBZELER VE KÜRLER

 Damarlarımız çeşitli sebeplerden dolayı zamanla tıkanır.Bunun başlıca sebepleri ise genellikle sağlıksız beslenme, sigara veya yağ kalıntılarıdır. Damarlarımız bu etkenlerden kaynaklı olarak tıkanır ve kan pıhtılaşır. Kan pıhtılaşması ise ilerleyen dönemlerde büyük problemlere yol açar ve sonuç olarak da cerrahi işlemlere gerek duyulabilir. Peki cerrahi işlemlere gerek kalmadan damarları temizlemek mümkün mü? Elbette mümkün fakat söz konusu sağlık olduğunda öncelik her zaman bir doktora başvurmak olmalıdır. Doğal kürlerin bir zararı yoktur tabiki uygulanabilir fakat problemin ciddiyet boyutunu ancak bir doktor belirleyebilir.

 Damar tıkanıklığını evde doğal kürlerle hafifletebilir hatta tamamen temizlemek mümkün. Peki hangi doğal ürünler damarları temizliyor?

 ELMA SİRKESİ
 2 yemek kaşığı elma sirkesini bir bardak suya ekleyip tüketirseniz damarları temizleyecektir.



 
 FESLEĞEN 
 Fesleğen anti-bakteriyel özelliklere sahiptir. Toksinleri kandan ve karaciğerden arındırır. 7-8 yaprak fesleğeni bir bardak sıcak suda demleyin ve tüketin. Ayrıca fesleğini yemeklerinizde de kullanarak etkilerinden faydalanabilirsiniz,




 ZERDEÇAL
 Zerdeçal oldukça faydalı her derde deva bir baharattır. Kanı temizlediği gibi ayrıca yeni kan hücrelerinin oluşumuna da yardımcı olur. 1/2 çay kaşığı zerdeçal tozunu 1 bardak ılık süte karıştırıp tüketin.


 SU
 Su damarları hatta tüm organları temizleyen en önemli şifa kaynağıdır. Hergün bol bol su tüketmeyi ihmal etmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER