Blogda Ara

8 Ocak 2024 Pazartesi

ADET DÜZENLEYEN SOĞAN KÜRÜ

 

ADET DÜZENLEYEN SOĞAN KÜRÜ

Adet düzensizliği birçok kadının dönem dönem yaşadığı bir problemdir. Bu düzensizlik kimi zaman kısa süreli kimi zaman ise uzun süreli olabilmektedir Adet gecikmesinin birçok sebebi olabileceği için alternatiflere yönelmeden önce bir doktora danışmakta herzaman fayda vardır. Eğer evli iseniz adet gecikmesinin sebebi gebelik olabileceği için mutlaka önce test yaptırmalı ardından değerlerinize baktırmalısınız. Çünkü doğal kürler her ne kadar doğal olsa da bazı insanlar için sorun oluşturabilir. Adet düzensizliği veya kistler için en bilinen doğal tedavi yöntemi soğan kürüdür.

KAN DEĞERLERİ NORMAL OLMAYANLAR SOĞAN KÜRÜNÜ UYGULAMAMALIDIR.

 Soğan suyu kürü, kistlerden beyaz akıntıya ve adet düzensizliğine kadar birçok problemin çözümünde kullanılır ve oldukça başarılıdır. Soğan suyu kürünü kullananlardan da olumlu geri dönüşler alınıyor. Ama önce doktora gidilmesi konusunda tekrar uyarımızı yapıp soğan suyu kürü tarifine geçelim

 Soğan suyu kürünü hazırlamak oldukça basittir. Bir soğanı güzelce yıkayıp dörde bölün ve 1 bardak su ile cezvede 3-5 dakika kaynatın. Soğan suyu kürünü hazırlamak işte bu kadar basit. Eğer soğan suyunu adet düzensizliği için uyguluyorsanız 15 gün sabah ve akşam olmak üzere düzenli tüketin ve ara verin. Soğan suyunu her tüketim için taze olarak hazırlarsanız etkisini daha iyi alırsınız. Soğan suyunu ılıkken tüketmeye özen gösterin. 

 Soğan  suyu kürü adet düzenlemenin yanı sıra miyom ve kistlerin tedavisinde de kullanılır. Eğer soğan suyunu miyom ve kistler için uygulayacaksanız 15 gün düzenli kullandıktan sonra 45 gün kadar ara verin ve tekrar 15 gün düzenli tüketin. Bu şekilde belli aralıklarla tüketilmesi önerilen en uygun döngüdür. 

 Soğan suyu kürü şifadır fakat bir hekim değildir. Bu sebeple doktorunuza danışmadan sadece soğan suyu tüketerek kistlerinizin yok olmasını beklemeyin. Belli aralıklarla kontrollerinizi yaptırın ve uyguladığınız tedavinin ne kadar işe yarayıp yaramadığını teyit ettirin. 

 Soğan suyunun adet düzensizliği, kist ve miyomların yanı sıra menopozu geciktirme ve yumurtalık sağlığı konusunda da  oldukça faydası vardır. Dozunda tüketilirse şifa kaynağı olan soğan suyu kürüne bi şans verebilirsiniz.

Adet dönemindeyken soğan suyu kullanımı önerilmez. Adet döneminden önce veya sonra kullanmaya dikkat edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER