Blogda Ara

8 Ocak 2024 Pazartesi

KİLOLARI MUM GİBİ ERİTEN LİMON VE MAYDONOZ KÜRÜ

 


LİMON VE MAYDONOZ KÜRÜ 

 Fazla kilolardan hangimiz şikayetçi değiliz ki... Spor salonları, detox suları ve dahası. Fakat ne yazık ki yine de umduğumuzu bulamıyoruz ve kilolarımızdan bir türlü kurtulamıyoruz. Bu gün size denenmiş ve çok iyi sonuçlar alınmış bir tarif ile geldim. Bu kür ile fazla kilolarınızdan kolayca kurtulabileceksiniz. Hem de ağır diyetlere gereksinim duymadan. Maydonoz ve limon kürü ile 97 kilodan 70 kiloya kadar çok rahat düşebilirsiniz yeter ki tarifi doğru ve düzenli uygulayın.

 Limon ve maydonoz kürünün hazırlanması oldukça kolay. Yeterli miktarda maydonozu temizce yıkayıp sürahili blendera alın, ardınndan bir limonu temizce yıkayıp soyun ve 4 e bölerek blendera ekleyin. Blendera yeteri kadar su ekleyin ve çalıştırın. hepsi bu kadar. Şimdi bu hazırladığınız limon ve maydonoz kürünü her sabah ve her akşam aç karnına birer  bardak tüketebilirsiniz. Maydonoz kürünü elbette ki bir diyet ve hafif bir sporla da desteklemelisiniz fakat gözünüzü korkutmasın çünkü sabah yapacağınız 15-20 dakikalık bir yürüyüş bile yeterli olacaktır. Diyet konusu ise hepinizin de tahmin ettiği gibi ekmeği azaltmak hatta kesmek olacaktır. Tüm bunları düzenli uyguladığınız takdirde çok kısa sürede kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

 Limon ve maydonoz kürü kilo vermenin yanı sıra cilt ve saç sağlığı açısından da oldukça etkili bir kür. Kullanmaya başladığınız ilk günden itibaren cildinizdeki değişimi farkedeceksiniz. 

 Limon ve maydonoz kürünün etkisini arttırmak için içerisine bir parça zencefil veya taze nane de eklenebilir. Kürü hergün taze yapabileceğiniz gibi aynı zamanda ağzı kapalı bir cam şişede de muhafaza edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER