Blogda Ara

20 Ekim 2018 Cumartesi

DOĞAL KUMRAL SAÇ RENGİ


Kumral tonlarını elde etmek zor, bazen de imkansızdır.Kumral da bal köpüğü gibi paket boyayı alıp uygulamakla elde edebileceğimiz bir renk değil.
Hele doğal bir kumral elde edebilmek hiç mi hiç kolay değil.
Kuaför koltuğuna kumral diye oturup koyu kahveyle kalkan mı dersiniz, kumral kutu boya alıp civciv sarısıyla çıkan mı dersiniz...


Doğal bir kumral elde etmek istiyorsanız, kullanacağınız boyayı kendi doğal saç renginizin üstüne uygulayın.Tabi burda saç renginiz de önemlidir.Amaç baştan başa boyalı bir saç elde etmek değil, saçlara bir kaç ton ışıltı vermek olmalı.


Güzel bir kumral yakalamak istiyorsanız, uç kısımlara ağırlık verip, üst kısımlara doğru boyayı hafifletmelisiniz.Böylece daha doğal bir görünüm kazanabilirsiniz.


Kumral saç rengini denemek istiyorsanız, kumralın tonunu ten renginize göre belirlemelisiniz.Böylece yüzünüz ve saçlarınız bir bütünlük kazanır, yapay bir görüntü oluşmaz.


Zaten kumral bir saça sahipseniz ve doğallıktan uzaklaşmadan daha hareketli bir görüntüye kavuşmak istiyorsanız, saçlarınıza bir kaç paket ışıltı attırabilirsiniz.


İstediğiniz tonda bir kumral yakaladıysanız, kaşlarınızı da bir iki tona kadr açtırıp saçlarınızla bir ahenk yakalayabilirsiniz.

Güzel kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER