Blogda Ara

11 Aralık 2018 Salı

GÜN BOYU NASIL KİLO VERİLİR

Gün boyu kilo nasıl kaybedilir





Vücudunuzun doğal ritimleriyle çalışın, iştahınızı ortadan kaldırmak, enerjiyi arttırmak ve kilo vermek için okumaya devam edin.

Kilo verme birçoğumuz icin oldukca zor.Hatta öyledir ki "mutfağın önünden geçsem kilo alıyorum" diyenler bir hayli fazla.
Sağlıksız diyetler ve yorucu sporlar yerine her gün biraz daha kalori yakarak ideal kilonuza ulaşmak ister misiniz? 

O halde devam !

Ne yediğiniz ya da bu konuları ne kadar kullandığınız değil; Kilo kaybı başarısının gerçek sırrı olan her bileşenin zamanlamasıdır. Araştırmalar, vücudumuzun içsel ve uyku saatlerinin tüm gün süren yiyecek ipuçlarıyla ve çok fazla gece suni ışıkla tamamen atıldığını gösteriyor. Sonuç: Bir "yağ döngüsü" içine yakalandınız: açlık hormonlarının sabit bir akışıdır ve bu da sizi açlığa yatkın hale getirir. Vücudunuzun doğal yemek / uyku programına girerek, nihayet göbeğinize güle güle diyebilirsiniz. 

HAREKETE GEÇİŞ
Yarım saat içinde ve kahvaltı yapmadan önce 20 dakika kardiyo yapın. Araştırmalar, kahvaltıdan önce egzersiz yapmanın yağları daha verimli yakmanıza yardımcı olabileceğini bulmuştur. Dışarı çıkabilirseniz, daha da iyisi. Sabahın erken saatlerinde güneş ışığı vücudunuzun kendini daha sağlıklı bir uyku / uyanma döngüsüne sıfırlamasına yardımcı olur (düzenli iç mekan ışıkları aynı etkiye sahip değildir). 


İÇECEKLER
Her yemekten önce, iki adet 8 su bardağı içilir. Araştırmalar, bu miktarı içen insanların nonguzzlers'den 5 kilo daha fazla kaybettiğini gösteriyor. 


YEMEK KAHVALTI
Çalar saat ayrıca, karnınızda yapılan "beni besle" hormonu olan grelin'i uyandırır. Ghrelin'i yok sayın ve vücudunuz daha da fazla üretecek ve sonunda sizi zorlayacak. Ghrelin etkisini bastırmak için, uyanma bir saat içinde yumurta ve tam tahıl tostu gibi karmaşık karbonhidrat ve protein karışımı yiyin. 

ÖĞLE YEMEĞİ

Ghrelin, öğle yemeğinden birkaç saat önce tekrar yükselmeye başlar. Özellikle karbonhidratlar ve proteinler üzerine çektiğinizde kapanır, böğürtlen ve Yunan tarzı yoğurt gibi küçük bir atıştırmalık atıştırma yapın. 


ÇAYINIZ VAR
Galanin, sizi şişmanlatmanızı sağlayan başka bir açlık hormonu, öğle yemeği saatinde yükselir. Bununla birlikte, diyetsel yağ daha fazla galanin üretmenize neden olur, bu da size daha fazla yağ yemenizi söyler. Bunun yerine, tavuk-sebze çorbası veya siyah fasulye biber gibi karmaşık karbonhidrat ve protein ile doldurun.


Uyurken Kilo Verme! 
Sadece ışığa sürekli maruz kalmak uyku düzenini bozmakla kalmaz, aynı zamanda kilo alma riskini de beraberinde getirir. Normal ışık / karanlık döngülere maruz bırakılan fareler (16 saat aydınlık ışık ve 8 saat karanlık), daha fazla ışığa maruz kalan farelere göre% 50 daha az ağırlık kazanmıştır. Her gün yeterli karanlık dakikaları ölçmemek de uyku hormonu melatonini baskılamaktadır. Yakalama: Vücudunuz bu sandman hormonunu sadece karanlık olduğunda üretir. Herhangi bir ışık (ister televizyondan ister koridordan banyo olsun) akışını yavaşlatacak veya durduracaktır. İşte, vücudunuzu güvenceye almak için üç akıllı yol, ihtiyacı olan karanlığı alır. 
1. Yatak odanızdaki gölgeleri veya perdeleri, yatak odanızın gece saatlerinde mümkün olduğunca karanlıkta kalmasını sağlamak için takın . 
2. Bir uyku maskesi takınistenmeyen ışık tutmak için. 
3. Mavi ışığı engelle. Işığın mavi spektrumu öncelikle melatonin üretimini kapatmaktan sorumludur; Maruz kalmanızı azaltmak için yatak odanızda ve banyonuzda normal ampulleri değiştirin 

 Güzel kalın ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER