Blogda Ara

11 Ocak 2024 Perşembe

KIZILCIK ŞERBETİ DOĞA SAÇ RENGİ

 


KIZILCIK ŞERBETİ DOĞA SAÇ RENGİ

Kızılcık şerbeti son dönemlerin en çok izlenen dizilerin başında geliyor. Yayınlandığı  günlerde reytingi kimselere bırakmıyor, deyim yerindeyse diğer dizileri ezip geçiyor. Farklı dünya görüşlerinin çarpıştığı kızılcık şerbeti dizisinin başrollerinden biri olan güzeller güzeli Sıla Türkoğlu da haliyle en çok merak edilen ve araştırılan ünlüler kervanının başını çekiyor. 
 Kızılcık Şerbeti dizisinde güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken  Kızılcık Şerbetinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu, duru güzelliğinin yanında saç rengiyle de oldukça merak edilen ünlüler arasında. Oldukça doğal tonlardaki saç rengi ile de Kızılcık Şerbetinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu mercek altında.

sıla türkoğlu


Kızılcık Şerbetinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu oldukça duru bir güzelliğe sahip. Sıla aynı zamanda güzelliğiyle orantılı sade bir saç kullanıyor. Kızılcık Şerbetinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu yüzünün ve gözlerinin güzelliğini geri planda bırakmayacak oldukça doğal tonlar tercih ediyor. Hatta Sıla, çoğu zaman bütün boya yaptırmaktansa, sadece saç uçlarına veya boylarına ışıltılar attırmayı tercih ediyor. Kızılcık Şerbetinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu çok iddalı renklerden uzak durmayı tercih ediyor ki bu kesinlikle çok doğru bir hareket. Çünkü böylece saçları güzelliğini gölgelemiyor aksine çerçeveliyor.

kızılcık şerbeti doğa

Kızılcık Şerbetinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu çok koyu olmayan bir saç zeminine sahip. Koyu kumrala yakın bir saç zemini olduğundan dolayı çoğu zaman sadece boylarına kahve veya karamel tonlarında ışıltılar attırmayı tercih ediyor. Sıla Türkoğlunu bazen de daha açık tonlarda görebiliyoruz. Saçlarına atılan ışıltılar yerini bazen sarı ombrelere bırakabiliyor. Fakat renk ne olursa olsun ana saç renginden vazgeçmiyor Kızılcık Şerbetinin Doğa'sı.

 
kızılcık şerbeti doğa

 Kızılcık Şerbeti Doğa'nın saç rengi dönem dönem değişiyor. Sanıyorum Sıla Türkoğlu da saç rengini rollerine göre güncelliyor fakat renk ne olursa olsun  duru güzelliği asla değişmiyor. Gözlerinin güzelliğini ön plana çıkaran saç renkleriyle nokta atışı yapıyor Sıla Türkoğlu. 

kızılcık şerbeti doğa


Kızılcık Şerbeti Doğa, yani Sıla Türkoğlu bazen kahve tonlarında ombeler ve paketler kullanıyor. Çünkü Kızılcık Şerbeti Doğa, doğallığından ödün vermiyor.

kızılcık şerbeti sıla türkoğlu


Kızılcık Şerbeti Doğa, Sıla Türkoğlu güzelliği ve oyunculuğu ile gündemi daha uzun süreler meşgul edeceğe benziyor.

kızılcık şerbeti sıla türkoğlu



GÜZEL KALIN :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER