Blogda Ara

29 Ocak 2024 Pazartesi

YÜZ SARKMASINI ENGELLEYEN MASKE


 

YÜZ SARKMASINI ENGELLEYEN MASKE

Yüzümüz çeşitli sebeplerden dolayı deforme olur aşağıya doğru sarkmaya başlar. Yüzün sarkması çoğu zaman yaşla ilgili olsa da kullanılan ürünlerden veya yanlış yüz egzersizlerinden kaynaklı olarak da aşağıya düşebilir. Yüz sarmasını engellemek için veya sarkan yüzü eski haline getirebilmek için yüz egzersizleri uzun vadede kalıcı etki sağlayabildiği gibi yüzün sarkmasını engelleyen veya sarkan yüzü eski formuna getiren doğal ev maskeleri de uygulayabilirsiniz. Yüz egzersizlerini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız 8 DAKİKADA ETKİLİ YÜZ EGZERSİZLERİ yazımıza göz atabilirsiniz.

Yüz egzersizlerinin etkisini arttırmak isterseniz veya sadece yüzün sarkmasını engelleyen doğal maske uygulamak isterseniz de sizin için oldukça etkili bir maske tarifimiz var.

YÜZ SARKMASINA ÇÖZÜM OLAN MUCİZE MASKE 

Yüzünüzün eski diri ve genç haline dönmesini istiyorsanız sizin için harika bir maske tarifimiz var. Hem kolay hem de etkili bu maskeyi düzenli uyguladığınızda çok kosa sürede etkilerini görmeye başlayabilirsiniz. İşte yüz sarkmasını engelleyen maske tarifi için malzemeler ;

1 orta boy patates
1 yumurta akı

Hazırlanışı ;

Yüz sarkmasını engelleyen maskenin yapımı oldukça basittir. 1 patatesi soyup ince ince rendeleyin. Rendelediğiniz patatesin suyunu sıkıp kalan püre haldeki patatese 1 yumurtanın akını ekleyin ve homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Evet hepsi bu kadar. Sadece iki malzeme ile yüzünüzdeki sarkmayı düzeltebilirsiniz. Hazırladığınız bu karışımı yüzünüze, dilerseniz boynunuza da uygulayabilirsiniz. Maskeyi cildinizde 10-15 dakika kadar bekletin ve daha sonra önce ılık su ile ardından da soğuk su ile yıkayın. Soğuk su ile 2. kez yıkama sebebi yüzü şoklamak ve kan dolaşımını da hızlandırmaktır. 

Yüz sarkmasını engelleyen patates maskesini haftada 2 kez uygulamanız yeterli olacaktır. İlk kullanımdan itibaren yüzünüzün gerildiğini hissedeceksiniz. Yüz sarkmasını engelleyen patates maskesinin etkisini arttırmak için yüz egzersizleriyle destekleyebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER