Blogda Ara

16 Ocak 2024 Salı

NOHUT SUYU KÜRÜ

 


NOHUT SUYU KÜRÜ

 Nohut suyu son dönemlerin en trend kürleri arasında yerini alıyor. Birçok doktor tarafından tavsiye edilen nohut suyu kürünün bağışıklıktan cinsel güce kadar birçok faydası bulunmaktadır, İlaç kullanmaktan hoşlanmayan birçok insan şifayı doğal kürlerde arıyor. Bu doğal şifa kaynaklarından biri de elbette nohut suyu kürü. Peki nohut suyu kürünün ne gibi faydaları var, nohut suyu kürü nasıl hazırlanır ve nohut suyu kürünü ne zaman tüketmeliyiz?

 Nohut suyu kürünü hazırlamak oldukça basit. Bir kase nohutu kaynatıp suyunu tüketiyoruz. Peki nohut suyunu ne zaman tüketmeliyiz? Doktorlar nohut suyunun sabahları aç karnına tüketilmesini tavsiye ediyor. Aç karnına tükettiğinizde faydasını daha fazla ve daha etkili görebilirsiniz. Peki nohut suyu kürü ne için tüketilebilir?





 Nohut suyu bağışıklığı güçlendirir, sindirimi düzenler ve bağırsakları rahatlatır. Aç karnına tüketilen nohut suyu kansere karşı da bariyer oluşturur ve vücut direncini arttırır. Hücreleri yeniler ve çeşitli cilt problemlerini içten tedavi eder. Her sabah nohut suyu kürünü tükettiğinizde akne ve iltihaplı sivilceyi tedavi eder. Toksinleri vücuttan atar.

 Nohut suyu ödemi vucuttan atar,  bel ve diz ağrılarınızın iyileşmesine yardımcı olur. Nohut suyu kürünü fazla kilolardan kurtulmak için de tüketebilirsiniz. Her sabah bir bardak nohut suyu içerseniz bağırsak ve sindirimi düzenleyeceği için hızlı bir şekilde kilo da verebileceksiniz.




 Nohut suyunu tüketmek dışında bir pamuk yardımı ile de yüzünüzü temizlemek için kullanabilirsiniz. Özellikle akne ve sivilce eğilimli bir cilt tipine sahipseniz her akşam bir pamuk yardımıyla yüzünüze uygularsanız kısa sürede sivilcelerinizden ve sivilce izlerinden kurtulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER