Blogda Ara

27 Ocak 2024 Cumartesi

İNCİ TANELERİ DİLBER HAZAR ERGÜÇLÜ

 

İNCİ TANELERİ DİLBER


İNCİ TANELERİ DİLBER

Son dönemlerin en çok konuşulan dizilerinin başında inci taneleri geliyor. Dizi daha başlamadan önce dans sahneleriyle sosyal medyayı kasıp kavurmaya başlamıştı. İnci tanelerinin Dilberi dansı ile herkesi büyüledi ve dizinin daha dikkat çekici olmasını sağladı. Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisindeki dilber rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Uzun zamandır tv işlerinde yer almayan İnci Tanelerinin Dilberi Hazar Ergüçlü pavyon dansı ile sosyal medyada oldukça beğeni topladı ve haliyle bu da dizinin reyting sonuçlarına olumlu yansıdı. Daha önce Hazar Ergüçlüyü çok fazla rolde görmüş olsak da İnci Taneleri dizisindeki Dilber rolü daha önce oynadığı rollerden oldukça farklı. Hazar Ergüçlünün İnci Taneleri dizisindeki Dilber karakterinin olay dansından sonra en çok araştırılan ünlülerden biri oldu. Bu nedenle biz de Hazar Ergüçlüyü tanımayanlar için bir yazı hazırlamak istedik.

inci taneleri hazar ergüçlü dilber

Hazar Ergüçlünün ilk dizisi elbette İnci Taneleri değil. Hazar Ergüçlüyü daha önce Medcezir dizisinde ve Kuzey Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile görmüştük. Oynadığı her iki karakter de daha içe kapanık karakterlerdi. Fakat İnci Tanelerinin Dilberi bu iki karakterden çok daha farklı. İnci Tanelerinin Dilberi Hazar Ergüçlüyü birçok kişi de yaşadığı ilişki ile tanıyor. Yönetmen Onur ünlü ile olan ilişkisindeki yaş farkı sebebi ile Hazar Ergüçlü oldukça eleştirilmişti. Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisindeki Dilber karakteriyle de yine kendinden yaşça büyük bir adamla beraber. Elbette bu dizi gereği bir birliktelik. Pavyon dansçısı olan Dilberin hayatına nasıl bir dokunuşu olacak merakla bekliyoruz.

inci taneleri hazar ergüçlü dilber

Hazar Ergüçlü, İnci Tanelerinin Dilberi 1992 Lefkoşa doğumlu. Birçok dizi ve sinema filminde yer almasına rağmen en çok kendini gösterebildiği diziler medcezir ve kuzey güney dizileri olmuştu. Bu defa ise İnci taneleri dizisinde Hazar Ergüçlüyü Dilber karakteriyle başrolde görüyoruz. Duru güzelliği ve mükemmel oyunculuğunun yanına bir de dans yeteneğini ekleyen Hazar Ergüçlü pavyon sahnelerindeki danslarıyla herkesi ekran başına kilitledi. Dansları kadar hayat hikayesi de merak edilen Dilberin ilerleyen süreçlerde neler yaşayacağı şimdiden merak konusu oldu.

inci taneleri dilber


Hazar Ergüçlünün İnci Tanelerinde giydiği kıyafet de satış rekorları kırmaya  başladı. İnci taneleri dizisinin bu denli ilgi toplamasının en büyük sebebi elbette Hazar Ergüçlünün muhteşem oyunculuğu ve dansı. Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisinde bütün hünerlerini sergilemiş adeta. Sosyal medyada çokca konuşulan ve ilgi toplayan dansı için de İnci Tanelerinin dilberi Hazar Ergüçlü dans dersleri almış. Bu da oynadığı role verdiği değerin ve önemin bir yansıması elbette. Sonuç da kendini çokca konuşulmasıyla verdi.

inci taneleri hazar ergüçlü


İnci Taneleri dizisinde bütün hünerlerini sergileyen Hazar Ergüçlünün dizisi zamanla nasıl bir yöne gider bilinmez fakat şuan en çok konuşulan ve beğenilen dizilerin başında geliyor. Elbette dizinin beğeneni kadar eleştirenleri de var. Özellikle İnci Taneleri dizisinin dans sahnelerine eleştiri yağmuru yapıldı. Sebebi ise dizinin gençleri pavyona özendirdiği düşüncesi. Oysa daha dizi başlamadan bu tür ön yargıların çok yersiz olduğunu söylemekte fayda var. Hazar Ergüçlüyü tebrik ediyoruz ve dizinin akıbetini merakla bekliyoruz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER