Blogda Ara

20 Şubat 2024 Salı

ALOEVERA BİBERİYE MASKESİ

 


ALOEVERA-BİBERİYE MASKESİ

Saç bakımınıza dikkat eder misiniz? Kim daha parlak ve daha sağlıklı büyüyen bir saçı olsun istemez. Elbette hepimiz daha güçlü saç köklerine ve sağlıklı kırıksız uzayan saçlara sahip olmak isteriz. Bunun için tabiki en başta bol su tüketmeniz gerektiğini artık biliyorsunuz. Bunun dışında da vitamin ve kan değerlerinizin doğal seyrinde olması gerektiğini artık biliyorsunuz.

Saçlarınızın parlaması ve daha hızlı uzaması için neler yaparsınız? Yağ bakımları, soğan suları veya sarımsak maskeleri... Şimdi size çok kısa sürede uzun ve parlak saçlara sahip olmanıza yardımcı olacak güzel bir maske tarifi vereceğiz.

ALOEVERA-BİBERİYE MASKESİ

Aloevera-biberiye maskesini hazırlamak oldukça basittir. 2 yemek kaşığı kadar aloevera jelini 2 tatlı kaşığı biberiye yağı ile birleştirip blenderdan geçirin. Daha sonra homojen kıvama gelen bu maskeyi saç diplerine masaj yaparak uygulayın. Kalanı ise saç boylarına uygulayın ve bir bone ile saçlarınızı kapatın. 40-45 dakika kadar bekletin ve yıkayın. 

Biberiye yağı saç diplerini uyararak kan dolaşımını arttırır ve saçın uzamasına yardımcı olur. Aloevera jeli ise saç köklerini besleyerek saçın daha güçlü ve parlak olmasına yardımcı olur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER