Blogda Ara

28 Şubat 2024 Çarşamba

YAŞLANMA KARŞITI MAYA MASKESİ

 

YAŞLANMA KARŞITI MAYA MASKESİ

Cildimiz çeşitli sebeplerden kaynaklı olarak erkenden yaşlanmaya başlar. Bunun farklı sebepleri olabildiği gibi sadece yaşa bağlı olarak da gelişebilir. Eğer erkenden önlem alınmazsa da yaşlanma belirtileri daha da artar ve artık geri dönülemez bir hal alabilir. bu yüzden de cilt yaşlanma belirtileri göstermeden veya göstermeye başladığı zaman cilt bakımına ekstra özen göstermek gerekir.

Cilt bakımına 25'li yaşlardan sonra tamamen başlanması gerekir. Çünkü özellikle 25'li yaşlardan sonra yaşlanma belirtileri, kazayakları kendini göstermeye başlar. Çizgiler daha inceyken bunlarla başa çıkmak daha kolaydır. Peki yaşlanma belirtileri ile nasıl başa çıkılır?

Yaşlanma karşıtı birçok ürün var piyasada. Fakat bu ürünlerin fiyatları genelde çok fahiş oluyor. Hal böyle olunca da iş başa düşüyor. Evde kendi çabalarımızla yaşlanma karşıtı maskeler hazırlayabiliriz. Hem doğal hem de daha uygun fiyatlıdır.

YAŞLANMA KARŞITI MAYA MASKESİ


Mayanın içindeki faydalı mineraller ile kırışıklıkları ortadan kaldırabilirsiniz. Peki nasıl hazırlanır?

Yarım su bardağı ılık su ile bir paket yaş mayayı iyice karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı, yıkayıp temizlediğiniz cildinize ve isterseniz boynunuza kadar sürebilirsiniz. Yarım saat bekleyin ve iyice kuruyunca da yıkayın. Cildinizi yıkadıktan sonra günlük cilt bakım rutininizi devam ettirebilirsiniz.

Erkenden yaşlanmamak için neler yapabilirsin? Eğer yaşlanmayı nasıl geciktireceğini bilmiyorsan >> YAŞLANMAYI GECİKTİRMENİN YOLLARI >> yazımıza göz atabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER