Blogda Ara

8 Şubat 2024 Perşembe

MAYDANOZ MASKESİ

 


MAYDANOZ MASKESİ

Cildimiz zaman zaman sivilcelenir veya sebum dengesi bozulabilir. Çokca yağlanması da cildimiz için problem teşkil eder. Bazen sivilce oluşumunu engellemek veya yağı dengelemek için çeşitli ürünlere başvururuz. Fakat bu ürünler maalesef cildin dengesini alt üst eder. Özellikle ergenlik dönemindeyseniz erken yaşta kozmetik ürünlere veya kimyasallara yönelmeniz cilt bariyerinizin bozulmasına da sebep olabilir.  

Eğer sivilce problemi yaşıyorsanız önceliğiniz elbette problemin nereden kaynaklandığını bulmak olmalı. Bunun için de elbette öncelikle bir doktora danışmanız gerekir. Eğer herşey yolundaysa ve içeriden kaynaklı bir problem yaşamıyorsanız doğal maskelere yönelebilirsiniz. Bu konuda kurtarıcımız olan ürün tabiki şifa deposu olan maydanoz.

Maydanoz yemeklere lezzet katmakla kalmaz aynı zamanda vücudumuzun ihtiyacı olan C vitaminini de karşılar. Kilo problemi yaşıyorsanız da ine maydanoza başvurabilirsiniz. Gözaltında oluşan siyahlıklar morluklar bazen ciğerlerinizden kaynaklı olabilir. Ciğerlerinizi temizleyip cildinizi ışıl ışıl canlı göstermek için de yine her sabah 1 bardak maydanoz kürü tüketebilirsiniz. Eğer maydanoz kürünü nasıl hazırlayacağınızı bilmiyorsanız GÖBEK ERİTEN MAYDANOZ KÜRÜ yazımıza göz atabilirsiniz. Maydanoz kürünü düzenli tükettiğinizde cilt problemlerinin azaldığını, saçlarınızın güçlendiğini ve daha dinç olduğunuzu farkedeceksiniz.

Sivilceleri yok eden maydanoz maskesi

Eğer sivilce probleminiz varsa ve etkili bir tarif arıyorsanız maydanoz maskesi tam da sizin için. Maydanoz maskesini hazırlamak oldukça kolaydır. Bir demet maydanozun yarısını ayırıp güzelce ayıklayın ve iyice yıkayın. Daha sonra bu maydanozu ince ince doğrayın veya robottan geçirin. Çok ince olmasına dikkat edin. Daha sonra hazırladığınız bu karışıma bir yemek kaşığı limon suyu ve bir yemek kaşığı da bal ekleyip iyice karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı göz çevresi hariç tüm cildinize sürüp 10 dakika kadar bekletin ve yıkayın. Eğer maskeyi uyguladığınızda yanma hissi oluşursa maskeyi yıkayın. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER