Blogda Ara

23 Şubat 2024 Cuma

CİLT CANLANDIRAN SALATALIK MASKESİ


 CİLT CANLANDIRAN SALATALIK MASKESİ

Cilt bakımınıza özen gösterir misiniz? Peki canlı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak ister misiniz? Eminim cevabınız evet olacaktır. Cildinizi canlandırmak için ilk yapmanız gereken şey elbette yeterli sıvı tüketimidir. Hergün en az 2.5 litre su tüketmeniz gerektiğini unutmayın. Yeterli sıvı tüketimi cildinizi güzelleştirir, parlatır, nemlendirir ve kırışıklık oluşumunu önler. Elastik bir cilt kolay kolay kırışmaz. Bu yüzden cildin nem dengesini korumak önemlidir.

Cildinizi parıl parıl parlatacak, sivilce oluşumunu önleyecek ve aynı zamanda nem dengesini düzenleyecek salatalık maskesini hazırlamak oldukça kolay. 

Hazırlanışı ;

1 büyük boy salatalığı soyup rendeleyin. Çıkan posayı da iyice sıkıp, suyunu ayrı bir kaba alın. Daha sonra bu suyu bir sprey şişesine alın ve saklayın. Bu suyu daha sonra tonik olarak kullanacaksınız. Çıkan salatalık posasına ise bir kaşık bal ekleyerek homojen kıvama getirip tüm yüzünüze uygulayın. 15 dakika kadar bekletin ve daha sonra yıkayın. Tonik olarak ayırdığınız salatalık suyunu ise ister pamuk yardımıyla ister püskürterek her sabah cildinize uygulayabilirsiniz.

Bu maskeyi haftada 1 kez yapmanız yeterlidir. Salatalık maskesini uyguladığınızda akne ve sivilce oluşumunu engeller, cildi parlatır ve nemini arttırmış olursunuz. Güzel kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER