Blogda Ara

27 Şubat 2024 Salı

CİLDİ SIKILAŞTIRAN MASKE TARİFİ


 CİLDİ SIKILAŞTIRAN MASKE TARİFİ

Cildimiz çeşitli sebeplerden kaynaklı olarak aşağıya doğru sarkmaya başlar. Bu sebeplerin bazıları yaştan kaynaklı olsa da bazıları tamamen yanlış uygulamalardan ve yanlış ürün kullanımından kaynaklanır. Bazen kullandığımız sert yastıklar bile cildimizin kırışmasına veya sarkmasına sebep olabilir. Bu sebeple sarkmaları sadece yaş ile bağdaştırmak yanlış bir teşhis olabilir.

Cildimiz sarkmaya başladıktan sonra toparlamak için pahalı markaların ürünlerine tonlarca para saçarız. Çünkü bu ürünler genellikle pahalıdır ve iyi bir markadan almaya kalktığınızda da para 2 katına çıkmaya başlar. Ve ne yazık ki bu paralara rağmen bazılarından verim bile alamayız. Tek çarenin estetik operasyonlar olduğunu düşünüyor olabilirsiniz fakat aslında bu pek de doğru bir kanı değil. Herşeyin ilacı doğada demek yanlış olmaz. Özellikle sarkmalarda ve cildin sıkılaşması noktasında aloevera diye bir mucize var. 

Aloevera özellikle cilt ve saç bakımında çokca tercih edilen bir bitki. Birçok faydasının yanında en çok öne çıkan faydası ise sıkılaştırma özelliği. Aloevera cildinizi toparlar sıkılaştırır ve yeniler. Şimdi isterseniz maskemizin tarifine geçelim.

CİLT SIKILAŞTIRAN MASKE TARİFİ

MALZEMELER;

1 yemek kaşığı aloevera jeli
1 yumurta akı
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

HAZIRLANIŞI ;

Tüm malzemeleri bir kaba alın ve homojen bir kıvam alana kadar iyice karıştırın. Daha sonra temizlenmiş cildinize uygulayın. 10-15 dakika kadar bekleyin ve yıkayın. Cildinizi temizledikten sonra günlük bakım rutininizi uygulayabilirsiniz. 

Eğer aloevera jelini saç bakımında kullanmak isterseniz >>>ALOEVERA MASKESİ yazımıza göz atabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER