Blogda Ara

8 Şubat 2024 Perşembe

KAŞ GÜRLEŞTİREN MASKE TARİFİ

 


KAŞ NASIL GÜRLEŞİR

Kaşlarımız çeşitli sebeplerden dolayı dökülür veya küser. Bazen de sadece genetik olabilir. Kaşlar kadınların güzelliğini çerçeveleyen bir etkendir. Bu sebeple de kadınlar kaşlarına daha fazla özen gösterir. Kaşları gür göstermenin birkaç yolu vardır. Bunlardan en bilineni tabiki kaş kalemleri veya kaş farlarıdır. Fakat bunlar zamanla gözenekleri tıkar ve daha fazla kaş kaybına neden olabilir. Kaş kaybı yaşamamak için amaç kaşları gür göstermek değil gürleştirmek olmalıdır.

Kaşlar kadınlar için oldukça önemli olduğundan dolayı en çok merak edilen de yine kaşlar için bakım  yağları veya maskeleridir. Peki kaşlarımızı nasıl daha gür ve güçlü hale getirebiliriz?

Kaş gürleştiren maske

Kaşlarımızı evde gürleştirmek elbette mümkündür. Bunu yapabilmek için de ihtiyacımız olan şeyler sarımsak ve hakiki zeytinyağıdır. 1 diş sarımsağı rendeleyip havanda iyice ezdikten sonra üzerine 1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağı ekliyoruz. Daha sonra ikisini iyice karıştırıp bir gece kadar bekletiyoruz. Hazırladığımız bu karışımı bir rimel fırçası ile her akşam kaşlarımıza uyguluyoruz. Eğer sarımsak kokusundan rahatsız oluyorsanız KOKUSUZ SARIMSAK NASIL HAZIRLANIR? yazımıza göz atabilirsiniz.

Bu karışımı her akşam uyumadan önce düzenli uygularsanız kaş kökleriniz beslenir ve yeni kaş oluşumuna da yardımcı olur. Zeytinyağı ve sarımsak yerine tatlı badem yağını da her akşam bir rimel fırçasıyla uygulayabilirsiniz. Tatlı badem yağı da kaşlarınızın gürleşmesine yardımcı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER