Blogda Ara

28 Şubat 2024 Çarşamba

HÜCRE YENİLEYEN MUZ MASKESİ

 

HÜCRE YENİLEYİCİ MUZ MASKESİ

Cilt bakımınızda nelere dikkat edersiniz? Hangi ürünleri tercih edersiniz? Ürün seçerken içeriğine dikkat eder misiniz? Çoğu insan kozmetik markalarından çok evde kendi hazırlayabileceği cilt bakım maskelerine yöneliyor. Aslına bakarsanız reklamlarla şişirilmiş etkisiz ürünlere tonlarca para vermektense içeriğini bildiğimiz ürünlere ve maskelere yönelmek daha mantıklı.

Peki evde hücre yenileyici maske nasıl hazırlanır? Aslında evde hücre yenileyici maske hazırlamak oldukça basit. Tek ihtiyacınız olan bir muz ve bir kaşık bal. Evet hepsi bu kadar. Bir muzu ikiye bölün ve yarısını çatalla iyice ezin, üzerine 1 tatlı kaşığı bal ekleyin ve iyice karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı tüm yüzünüze uygulayın ve 20 dakika kadar bekletin. 20 dakika sonra cildinizi öncelikle ılık su ile yıkayın ardından da soğuk su ile şoklayın. Bu ciltteki kan dolaşımını hızlandırır.

Hücre yenileyen muz maskesini haftada 2 kez uygulamanız yeterlidir. Bu maskeyi uygularken aynı zamanda beslenmenize de dikkat ederek kısa sürede gözle görülür bir canlılık ve yenilenme olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER