Blogda Ara

3 Mart 2024 Pazar

BOTOKS ETKİLİ MARULA YAĞI

 

BOTOKS ETKİLİ MARULA YAĞI

Botoks etkisini tek bir yağ ile yapabileceğinizi söylesek ne dersiniz? Eminiz piyasada bu vaadlerle öne çıkarılan birçok cilt bakım ürünü vardır. Bu ürünler genel olarak içeriklerinde cildi uyaracak bitkiler veya kimyasallar bulundururlar. Böylece ürünü kullandığınız süre zarfında cildiniz daha dolgun görünmeye başlar. Fakat bu geçicidir. Anlık bir sihirdir. 

Botoks etkisini doğal yağlardan da alabilirsiniz. Üstelik bu etki bir sihir değil kalıcıdır. Bu konuda en çok kullanılan yağların başında HODAN YAĞI ve Marula yağı geliyor elbette. Hodan Yağının faydalarına göz atmak için HODAN YAĞININ FAYDALARI yazımıza göz atabilirsiniz.

BOTOKS ETKİLİ MARULA YAĞI NASIL KULLANILIR?

Marula yağı içerisinde çokca antioksidanlar barındırır ve cildi derinlemesine nemlendirir. Kuru bir cildiniz varsa marula yağını nemlendirici olarak da kullanabilirsiniz. Marula yağını cilt bakımında aynı zamanda botoks etkisi yaratmak için de kullanabilirsiniz. 

Marula yağını botoks etkisi için kullanmadan önce cildinizi iyice temizleyin. Buhar banyosu ile gözeneklerinizi açmanız yağın etkisi açısından daha faydalı olacaktır. Eğer buhar banyosunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız GÖZENEK TEMİZLEYEN BUHAR BANYOSU yazımıza bakabilirsiniz. Buhar banyosundan sonra ise sırada peeling uygulaması var. Evde peeling için EVDE DOĞAL PEELİNG yazımıza göz atabilirsiniz. Cildinizi güzelce temizleyip arındırtan sonra artık marula yağına geçebilirsiniz. Avucuna birkaç damla marula yağını alıp avuç içinde ısıtın ve tüm cildinize uygulayın. Uyguladıktan sonra cildinize masaj yapın. En iyi verimi almak için yüz egzersizleriyle masaj yapabilirsiniz. Evde yüz egzersizlerini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız YÜZ YOGASI NASIL YAPILIR? yazımıza bakabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER