Blogda Ara

6 Mart 2024 Çarşamba

EVİ DAHA DÜZENLİ GÖSTERMENİN YOLLARI

 

EVİ DAHA DÜZENLİ GÖSTERMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Eviniz çabuk dağılır mı? Eğer evde çocuklar varsa bu sorunun cevabını tahmin etmek hiç de  zor değil.  Ama bazen çocuk olmasa bile eşyaların çok fazla salona taşması da evi dağının gösterebilir. Peki evinizi daha derli toplu göstermek için neler yapabilirsiniz?

Evinizi daha derli toplu göstermek için ve daha ferah bir hava oluşturmak için salonunuzun mutlaka fazla eşyadan arınmış olması gerekir. Çok fazla sehpa, masa, sandalye, biblo da yine salonu dağınık ve göz yorucu gösterebilir. Salonda olabildiğince daha az ve daha seda eşyalar tercih edin.

Yatak odasında ise dolap tercihiniz herzaman bol bölmeli ve bol çekmeceli dolaplardan yana olsun. Fazla eşyaları kamufle etmenin en mantıklı ve temiz yolu dolaplardır. Bu dolaplara herşeyi katabildiğimiz için evlerin can kurtarıcılarıdır.

Evinizde çocuk odası varsa, o odada mutlaka bir oyuncak dolabı da olmalıdır. Çocuğunuz oyuncaklarını kendi odasından çıkarmaması gerektiğini bilmeli. Oyuncaklarla  işi bittiğinde de oyuncak dolabına kaldırmalı. Salonda oynamasına izin vermemelisiniz. Beraber oyun oynayacaksanız da yine onun odasında oynamalısınız.

Mutfaklar belki de evin en fazla dağılan ve düzenlenmesi gereken en zor kısmıdır. Herşeyin elimizin altında olmasını istediğimiz için bir yığılma olur. Bu konuda yapmanız gereken günlük kullandığınız malzemeleri kendinize daha yakın ve daha haftalık veya aylık kullandığınız ürünleri de daha uzağa bir yere kaldırmanızdır. Bu şekilde diğer malzemeler ayağınıza dolanmamış olur ve mutfağınız daha toplu olur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER