Blogda Ara

21 Mart 2024 Perşembe

HACİMLİ SAÇLAR

 

SAÇLARA NASIL HACİM VERİLİR?

Saçlarınız ince ve sönük mü? Sanırım birçok kadının ortak problemi sönük saçlardır. Bunun birçok sebebi olabilir. Bazen çok fazla saç ürünü kullanmak saçı hızlı yağlandırıp saçın derimize yapışmasına sebep olur. Bu görüntü oldukça sinir bozucudur. İnce telli saçlıysanız bu durum daha da kötü günmenize sebep olabilir.

Saçlara hacim kazandırmanın birçok yolu vardır. Eğer kıvırcık saçlıysanız çok daha şanslısınız çünkü kıvırcık saçı kabartmak daha kolaydır. Asıl problem ince ve düz saçlılar için başlıyor.

İnce telli ve düz saçlıysanız erken yağlanan bir saç tipiniz olabilir. Bu da saçlarınızın daha sönük durmasına sebep olur. Öncelikle ince telli saçlıysanız çok fazla saç kremi veya bakım ürününü üst üste uygulamamalısınız. Birtane kullanmanız yeterlidir. Ayrıca kullanacağınız ürünü saç diplerine uygulamayın. Bu saçın daha çabuk yağlanmasına sebep olur.

Saçlara hacim kazandırmanın bir diğer yolu ise saçı öne atarak kurutmaktır. Saçlarınızı önünüze tıp arkadan öne doğru kurutursanız saçlarınız daha hacimli görünecektir.

Hacimli saçlara sahip olmanın bir diğer yolu ise büyük su dalgaları ve buklelerdir. Saçlarınızı öne atarak kuruttuktan sonra tepeden bir toka ile tutturup boylarına iri bukleler yapın. Daha sonra tokayı çıkarın ve saçlarınızın nasıl da hacimli durduğuna şahit olun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER