Blogda Ara

1 Mart 2024 Cuma

BUĞDAY TENE YAKIŞAN SAÇ RENKLERİ

 

BUĞDAY TENLİLERE YAKIŞAN SAÇ RENKLERİ

Buğday tenlilere yakışan saç renklerine geçmeden önce söylemeliyiz ki bu ten rengine sahipseniz oldukça şanslısınız. Çünkü hem esmerlerin hem de beyaz tenlilerin kullandığı saç renklerine kolayca uyum sağlayabilen bir ten renginiz var. Hangi rengi kullanırsanız kullanın asla sırıtmayacaktır. Elbette tek faktör ten renginiz değil. Kaş renginiz de hangi saç rengini seçmeniz konusunda size ipuçları verecektir. 


Eğer buğday tenliyseniz ve hangi saç rengini seçeceğiniz konusunda kararsızsanız size ilk önerimiz en risksiz renk olan ve buğday tenle kolayca uyum sağlayan kahve tonları olacaktır. Kahve tonları buğday tende oldukça doğal ve natural duruyor. Kahverenginin tüm tonlarını tercih edebilirsiniz.


Kızıl kahveler, karameller, çikolata kahveler sizin için biçilmiş kaftan. Bu renk teninizle öyle iyi uyum sağlar ki makyaj yapmasanız bile sizi guzel ve bakımlı gösterir. Eğer orta yaşlardaysanız bu renk sizi olduğunuzdan daha da genç gösterecektir.



Buğsay tenliler sıcak kahve tonları, bakır kahveler, tarçın kızıl gibi renkleri de çok iyi taşırlar. Daha belirgin bir ton istiyorsanız bu renklere de bir göz atabilirsiniz.


Bronz kahve veya bronz sarılar ile bakır karamel saç renkleri de yine buğday tenliler için ideal renklerdendir.


Buğday tenliyseniz ve yüzünüzü açacak tonlar istiyorsanız sarı paketler veya sarı ombreler de tercih edebilirsiniz. Sarı renkler yüzünüze renk katacaktır.


Buğday tenli kadınlar kumral tonlar ile sarı yansımaları olan saç rengi kombinasyonları da çok rahat taşıyabilir. Eğer sarıdan korkuyorsanız ombrelerle başlayabilirsiniz.


Bronz sarılar veya gold sarılar da yine buğday tenliler için ideal renklerdendir. Bir renk arayışı içerisindeyseniz bu renklere de mutlaka göz atmalısınız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER