Blogda Ara

24 Mart 2024 Pazar

SİRKE İLE SAÇ BAKIMI

 

SİRKE İLE SAÇ BAKIMI NASIL YAPILIR?

Sirkeyi nerelerde kullanırsınız? Turşu kurarken mi? Temizlik yaparken mi? Ya da bakım yaparken mi? Evet sirke turşu ve temizliğin yanı sıra saç ve cilt bakımında hatta zayıflamak için de kullanılıyor. Birçok kullanım alanı olan sirkeyi evde kendiniz de kolayca hazırlayabilirsiniz. Eğer sirke nasıl yapılır bilmiyorsanız EVDE KOLAY VE PRATİK SİRKE YAPIMI yazımıza göz atabilirsiniz.

Sirkenin sağlığa da birçok faydası vardır. Özellikle zayıflamak isteyen kadınların kullandığı sirke saçlar için de oldukça faydalıdır. Saç derinizde kızarıklık, kaşıntı veya kepeklenme gibi problemler varsa sirke sizin için en uygun üründür. Saç derinizde kızarıklık ve kaşıntının yanı sıra pul pul dökülmeler ve kepeklenme yaşıyorsanız duştan çıkmadan önce son durulama suyuna yarım kapak elma sirkesi karıştırıp saçlarınıza dökün. Sonrasında durulamanıza gerek yoktur.




Sirkeyi aynı zamanda saç toniği olarak da kullanabilirsiniz. Bir sprey şişesine su ve sirke karışımı hazırlayarak duş almadığınız günlerde saçınıza püskürterek tarayabilirsiniz. Sirke aynı zamanda saçların yumuşamasına ve parlamasına da yardımcı olur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER