Blogda Ara

17 Nisan 2024 Çarşamba

KİLOLU KADINLAR NASIL GİYİNMELİ?

 

KİLOLU KADINLAR NASIL GİYİNMELİ?

Kilolu kadınlar nasıl giyinmeli? Bu aslında cevabı çok da basit olmayan bir soru. Tıpkı zayıf kadınlar nasıl giyinmeli? sorusu kadar geniş bir cevap yelpazesi var. Öncelikle kiloluysanız ve hiç birşeyin size yakışmadığını düşünüyorsanız büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Muhtemelen kendinize ve bedeninize uygun kıyafetler denemiyorsunuz. Güzellik ve şıklık kilo ile doğru orantılıdır algısı kötü hissetmemize sebep olur. Özgüvenimizi yıkar ve toplum içerisinw çıkma hevesimizi kırar. Oysa kilo güzellikle değil sağlık ile ilişkilendirilmelidir. Kilonuz sağlık açısından size problem çıkarıyorsa ve ne yapsam kilo veremiyorum diyorsanız aşağıdaki yazılarımıza mutlaka göz atmalısınız.

KİLO VEREMEYENLER İÇİN ÖNERİLER








KİLOLU KADINLAR NASIL PARÇALAR TERCİH ETMELİ?

Eğer kilolu iseniz ve nasıl giyinmeniz gerektiğini bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Kilolu kadınların kıyafet seçiminde en sık yaptığı hatalardan birtanesi bedenine uygun kıyafet seçmemektir. Kilolu kadınlar genellikle ya çok dar ya da çok geniş kıyafetler tercih ediyor. Bu da kilonun daha da ön plana çıkmasını sağlıyor. Kilonuz ne olursa olsun kendi bedeninizde kıyafetler tercih edin. Kilolarınızı kamufle etmek için çok geniş tek parça kıyafetlerden uzak durun. Eğer geniş kıyafetler tercih edecekseniz, kıyafete en azından bir kemer takarak belinizi belli edin. Beliniz çok geniş ise göğüs altından da kullanabilirsiniz. Burada amaç kıvrımsız ve tek parça bir bedeni biraz daha kıvrımlı göstermektir.


Kilolu bir kadınsanız, geniş elbiselerden olduğu kadar dar elbiselerden ve kıyafetlerden de uzak durmalısınız. Dar kıyafetler de yine geniş kıyafetler gibi sizi olduğunuzdan daha iri gösterir. Dar kıyafetler giymek istiyorsanız üzerine genişce bir gömlek veya hırka gibi bir parça kombinleyebilirsiniz. Böylece vücudunuzun daha zayıf kısımlarını ön plana çıkarmış olursunuz.



Kilolu kadınların uzak durması gereken kıyafetlerden birtanesi ise dar taytlar ve yüksek bel dar pantolonlar. Bu pantolonlar sizi olduğunuzdan kilolu ve daha kısa gösterir. Taytlar ise eğer toparlayıcı değilse etlerinizin ve yağlarınızın daha fazla ön plana çıkmasına sebep olur. Bu tür kıyafetler tercih edecekseniz yine üzerine paraşüt görevi görecek kamuflaj bir parça tercih etmelisiniz.

Kilolu olmanız sizi çirkin yapmaz. Fakat doğru giyinmek özgüveninizi arttırır ve girdiğiniz ortamlarda daha fazla dikkat çekmenize sebep olur. Güzel kalın :)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER