Blogda Ara

17 Nisan 2024 Çarşamba

ÇEKİCİ KADINLARIN ÖZELLİKLERİ

 

ÇEKİCİ KADINLARIN ORTAK ÖZELLİKLERİ

Çekici denince aklınıza ilk olarak ne geliyor? Güzellik, sexylik, uzun boy, dolgun dudaklar veya bunların hepsi... Peki tüm bunlara sahip olmadan çekici bulduğunuz birileri oldu mu? Elbette olmuştur. Çünkü çekicilik dediğimiz şey sadece fiziksel özelliklerden ibaret değildir. Çoğu zaman kişinin yaydığı enerji ve özgüveniyle doğru orantılıdır. Peki kadınları çekici yapan şeyler nelerdir? Bu kadınların ortak özellikleri neler?


Çekici kadınlara bakıldığında fiziksel olarak hiçbiri birbirine benzemez. Bu da çekiciliğin sadece fiziksel özelliklere bağlı olmadığının kanıtıdır. Çünkü günümüz güzellik ölçüleri dolgun dudaklar, incecik bacaklar, sarı saçlar iken birçok dünya çapında kendini ıspatlamış kadın bu kriterlere uymaz. Oysa bi anket yapılsa en çekici kadınların başında gelirler. Bunun nedeni nedir? Bu kadınlar standartların dışında olsa bile bize neden çekici geliyorlar? Aslında cevap çok basit. Enerji. Bu kadınların yaydıkları enerji, mimikleri veya özgüvenleri onları çekici kılan faktörlerden bazılarıdır.

Çalışan ve kendi parasını kazanan, başarılı kadınlar, özgüvenli kadınlar daima ve bilhassa karşı cins tarafından oldukça ilgi görürler. Bu onları çekici ve ulaşılmaz kılar. Kendilerine has üslupları ve mimikleri de elbette çekici yönlerinden bazılarıdır.



Çekici kadınların özgüvenli tavrının yanında kendinden emin ses tonları, kontrolcü bir tavırları vardır. Bu da iplerin daima onların ellerinde olduğunu gösterir. Çekici kadınların bir diğer ortak özellikleri ise elbette çekici bakışlarıdır. Gözleri ile konuşurlar desek yeridir. Bu nedenle de insanlar gözlerini onlardan alamaz. Her bakışları bir mesajdır.


Genel olarak toparlayacak olursak, çekici kadınlar kendi kendilerine yetebilen, enerjisi ve aurası yüksek, özgüvenli kadınlardır. İlişkilerinde herzaman söz sahibidirler ve asla yan rolleri kabul etmezler. Hayatınızda böyle bir kadın varsa muhtemelen hayatınızın da başrolündedir. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER