Blogda Ara

7 Kasım 2018 Çarşamba

ÖZEL GÜNLER İÇİN MAKYAJ ÖNERİLERİ


Adım adım yeni yıla yaklaşırken planlar, programlar ve rezervasyonlar da hız kazandı.Bir çok kadın şimdiden ne giysem derdine düştü bile.Yeni yıl, yeni umutlar, yeni güzellikler yeni hayaller demek.Bu yüzden de herkes yeni yıla güzel girmek ister.

Yeni yıl partileri, özel davetler, özel yemekler ya da evde özel bir kutlama.Tercihiniz hangisi olursa olsun o gün çok şık ve çok güzel görünmek isteyeceksiniz.
Peki nasıl bir makyaj tercih etmeniz gerektiğini biliyor musunuz?

Aslına bakarsanız yapacağınız makyajın katılacağınız ortamlarla da doğrudan bağlantısı var.Örneğin daha nezih bir yerde yemek yenecek ise, çok fazla abartılı makyajdan kaçınmalısınız.Yemekten sonra katılamanız gereken bir parti varsa ama yeni bir makyaja vaktiniz yoksa, bir kaç dokunuşla makyajınızı farklı bir boyuta çıkararak gideceğiniz partiye uyum sağlayabilirsiniz.

YEMEK DAVETINDE NASIL BIR MAKYAJ TERCIH EDILMELI?

Eğer geceye bir yemek davetiyle başlayacaksanız, kıyafeti abartabilir, makyajı daha minimum tutabilirsiniz.Toprak tonlarında bir göz makyajını kırmızı bir rujla tamamlayarak şık ve çekici bir görüntüye ulaşabilirsiniz.


Yılbaşında hangi renkleri tercih ederseniz edin, her renge biraz parlaklık eklemeyi eksik etmeyin.Öyle ya.Yılbaşı akşamı ve siz bir yıldız gibi parlamalısınız.Rose Gold renklerinde bir makyaj tercih ederek sade ama göz alıcı bir makyaj yapabilirsiniz.
Bana göre ruj rengi yılbaşında mutlaka kırmızı veya bordo tercih edilmeli.Çünkü yeni yıl ruhunu en güzel bu renkler yansıtıyor.


Yılbaşı akşamı tercih edebileceğiniz bir diğer makyaj önerisi ise smakey eye yani dumanlı göz makyajı.Sanırım gece davetlerinde en cok tercih edilen makyaj da bu.Romantik bir gece gecirecekseniz takma kirpiklerle destekleyeceğiniz dumanlı gözleriniz, sizi olduğunuzdan daha çekici kılacaktır.

Yine dediğim gibi, ruj önerim kırmızı veya bordo.


Yemekle başlayan geceniz sonrasında bir party ile devam edecekse, göz makyajında daha ışıl ışıl renkleri tercih etmenizi öneririm.Eğer evden şatafatlı bir makyaj yapmadan çıktıysanız üzülmeyin.Bu gece kurtarıcınız kırmızı ruj.Kırmızı rujunuzu sürün ve artık geceye hazırsınız.


Gözlerde abartıdan korkmayın.Çünkü yeni yıl akşamı, abartıdan kısmadığımız bir akşam.Dolayısıyla da ışıl ışıl rengarenk olmamızda bir sakınca yok.


Yeni yıl dilekleri için biraz erken olabilir ama siz yeni yılda da güzel kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER