Blogda Ara

25 Kasım 2018 Pazar

EYELINER UYGULAMANIN BASİT VE PRATİK YOLLARI


Birçok kadın için eyeliner çekmek nerdeyse işkence haline geliyor.Defalarca silinip tekrar uygulanan eyeliner aşamasından sıkıldıysanız sizin için daha kolay ve pratik birkaç önerimiz var.

1- Eyeliner jel kıvamda olduğu için en ufak hata makyajınızın berbat olmasına sebep olur.Bu yüzden eyeliner uygulamadan önce bir göz kalemi ile bir taslak çizebilir ardından jel eyeliner ile bu taslağı belirginleştirebilirsiniz.


2- Eyeliner uygulamaya kuyruktan başlayın.Önce uzun bir kuyruk çizin.
Ardından göz pınarından getireceğiniz diğer çizgi ile birleştirin.Son olarak içerisini boyayın.İşte bu kadar

3- Çizgi çekerken elleriniz titriyor ve düzgün çizgiler çizemiyorsanız noktalar yaparak da kolayca eyeliner çekebilirsiniz.
Ufak noktalar koyun ve ardından bu noktaları birleştirin.Son olarak içerisini boyayın.

4- Ben yardım almadan eyeliner çekemem diyorsanız bir bant yardımıyla da kolayca eyeliner çekebilirsiniz.Gözlerinizin kuyruk bölümüne bir bant koyup bantın hizasını takip ederek düzgün bir eyeliner uygulayabilirsiniz.


5- Güzel gözlerin olmazsa olmazı eyelinerı uygulamanın bir diğer basit yolu da kaşık yardımıyla uygulamak.Kaşıkla gözlerinizi kapatık, kaşığın kıvrımlarını takip ederek kolayca eyeliner uygulayabilirsiniz.


Son olarak güzel bir göz makyajı istiyorsanız, gözlerinizin içerisine beyaz göz kalemi uygulayarak daha iri bir görünüm elde edebilirsiniz.

Güzel kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER