Blogda Ara

4 Kasım 2018 Pazar

SAÇLARA NASIL HACİM KAZANDIRILIR?


 Kabarmayan hacimli saçlara sahip olmayı kim istemez ki? Evden çıkarken hacimli duran saçlarımız gün içinde söner ve hacimli görüntü yerini alqca bulaca bir kabarıklığa bırakır.

Hacimli Saçlara Sahip Olmak İçin Neler Yapılmalıdır?

Diplere Krepe : İnce uçlu bir tarakla saçların dip kısmına hafif hareketlerle krepe yaparak volüm kazandırın. Ancak krepeli bölümü taramayın. Geri kalan saçı fazla taramadan üstten düzelterek volüme destek olun. Pürüzsüz bir görünüm için sabitleyici sprey sıkın.

Yeni saç ayrımı : Saçlar her zaman aynı yerden ayrıldıklarında  alışırlar ve bu da saçın basık görünmesine neden olur. Bu yüzden ayrımı her zamankinden ters yöne doğru yapın. Böylece saç kökleriniz çok daha hacimli görünecektir. Kısa saçlar için öneri;  saçınızın arka kısmının daha uzun ve hacimli görünmesi için kısa bir ayrım uygulayın.

Renklerle yanıltın : Ayrım çizginizin üzerine saç renginizde far sürün. Saç dipleriniz beyaz görünmeyeceğinden saçlarınız çok daha dolgun bir görünüm kazanacak.

Doğru sprey : Saçınızı tutamlara ayırın ve tutamları kendi çevresinde döndürerek saçınızı tutturun. Saç spreyini şimdi bu salyangoza benzeyen saçın üzerine sıkın. Saç spreyini saçları açmadan sıkmalısınız ki hacmini daha uzun süre koruyabilsin.


Katlarla volüm verin : Saçlarınızın daha hacimli ve gür görünmesini istiyorsanız saçlarınıza kat verin.özellikle ön taraflara vereceğiniz katlar saçlarınızı daha dolgun ve gösterişli gösterecektir.

Saçlarınızı şekillendirdikten sonra onları aşağı doğru atın ve saç kurutma makinesi ile son bir kez kurulama yapın.


Evden çıkmadan önce tekrar sabitleyici sprey kullanmayı unutmayın.

Güzel kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER