Blogda Ara

5 Kasım 2018 Pazartesi

SİYAH SAÇ RENGİ KİMLERE YAKIŞIR?


Siyah saç rengi modası hiç geçmeyen her daim kadınların kurtarıcısı olmuş asil renklerin başında geliyor.
Siyahın asilliği yanı sıra, kullanımındaki kolaylık da kadınların siyaha yönelmesinde büyük rol oynuyor.

Siyah saç makyaj gerektirmeden cildi canlı gösteren nadir renklerden.Koyu renklerin kullanımındaki kolaylık da hiç şüphesiz burdan geliyor.Özellikle çalısan kadınların birçoğu siyahı veya diğer koyu renkleri tercih ediyor.

Sürekli makyaj gerektirmeyen, sürekli ısı işlemleri ile şekil vermeniz gerekmeyen, tepeden toplasanız bile cool bir görüntü oluşturan siyah renge bir şans vermeye ne dersiniz?

Dip boyası yapmaktan sıkıldıysanız ve saçlarınız açıcılardan, kimyasal boyalardan fazlasıyla yıprandıysa, saçlarınıza bir mola veridirip dinlendirmenin tam vakti.

Siyah Saç Rengi Kimlere yakışır? 

Kararınızı verdiyseniz şimdi sırada size hangi siyahın yakışacaģına karar verme vakti.
Aslına bakarsanız siyah renk tüm cilt tonlarıyla gayet iyi uyum sağlıyor.



Beyaz tenliyseniz ve siyah saç rengi düşünüyorsanız, çok fazla düşünmeyin.Hemen kuaför koltuğuna oturun ve kendinizi kuförlerin ellerine bırakın.
Beyaz tenlilere çok yakıştığını düşündügümüz bir diğer siyah tonu ise, mavi siyah yani gece mavisi saç rengi.
Açık teninizle muhteşem bir uyum sağlayacaktır.


Genellikle koyu göz rengine sahip kadınlar siyahı tercih eder fakat renkli gözlü kadınlara da bir okadar yakışıyor.
Kırmızı bir rujla tamamlayacağınız siyah saçlarınız size çok yakışacak.



Siyah saç rengi beyaz tenlilere yakıştığı kadar bugday tenli kadınlara da çok yakışıyor.Bugday tende oldukca hoş ve doğal bir görüntü olusturan siyah saç rengini korkmadan deneyebilirsiniz.

Sizi olduğunuzdan daha genc ve daha dinamik gösterecek siyah saç renginin bakımı da oldukça kolay.Açık saç renkleri gibi aktığında kötü bir görüntü oluşturmayan, aksine aktıkça daha dogal bir görüntü oluşturan siyah saç rengi buğday tene yakısan en güzel renklerden birtanesi.


Her ne kadar sarının kızılın ve diğer göz alıcı renklerin çekiciliğine kapılsak da dönüp dolaşıp yine kurtarıcımız siyaha koşuyoruz.Özellikle saçlarımızın yıprandığı veya cevremizdeki insanların " neden bu kadar solgunsun" dediği anda kuaförün yolunu tutuyor ve siyah saçlarla çıkıyoruz.
Siyah her daim kurtarıcı rengimiz olmuştur.



Her tene yakışır da esmere yakısmaz mı?
En çok da esmere yakışır desek yeridir.Kara kaşlar kara gözlerle muhteşem bir uyum yakalayan siyah saçlar esmerlerin de vazgeçilmez rengi.

Esmer tene sahipseniz ve siyahın sizi daha cok kapatacağından korkuyorsanız uçlara doğru farklı renklerle ombre yapabilir, ya da aralara ışıltılar atabilirsiniz.Özellikle son dönemlerde siyah saçların aralarına gri tonlarında paketler atmak çok moda.

Denemeye hazır mısın?

Güzel kalın :)

3 yorum:

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER