Blogda Ara

28 Ekim 2018 Pazar

OKUL İÇİN KOMBİN ÖNERİLERİ


Okulda Ne giyilir?
Okulda giyilecek kombinler

Havaların soğumasıyla dolaplarımızı süsleyen rengarenk cıvıl cıvıl kıyafetlerimizi toplayıp yerine kışlıkları doldurmuş bulunuyoruz.


Sıcak havalarda giyinmek kış aylarına göre daha kolay ve rahat.Bir tişört ve bir jean pantolonla çok şık olunabiliyorken, kışın tarz olmak çok daha zor olabiliyor.

Hem şık hem de soğuktan koruyacak kıyafetleri bulup kombinlemek bir hayli güç olabilir.Hele ki çalışan ya da okula giden biriyseniz bu işi geceden halletmeniz gerekir.Yoksa sabahları gideceginiz yere çok geç kalabilirsiniz.Malum beğenmekte zorlanıyoruz.

 Okulda nasıl tarz oluruz?

Okul her çeşit insanın olduğu kalabalık bir yer.Bu kadar insanın olduğu yerde ön plana çıkmak da bir hayli güç.İnsanların tümüyle iletişim kurup kendinizi tanıtamazsınız belki ama tarzınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Nasıl mı?
Okumaya devam ...

Okulda dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız iyi bir giyim tarzınız olmalı.Kokoş olmak sizi biraz gülünç duruma düşürebilir.Bu yüzden tercihleriniz daha salaş, daha rahat ama bir okadar şık parçalardan yana olmalı.


 Yaşınız genç.Bu yüzden de ağır havası olan kıyafetlerden makyajdan ve saçlardan uzak durmanızda yarar var.Sizi daha dinamik daha özgür ruhlu bir görüntüye kavuşturacak parçaları kombinlemelisiniz.
Salaş kazaklar, dağınık bir ev topuzu, spor ayakkabılar.
Cool bir görüntü için yapılı ağır makyajlardan yoğun kapatıcılardan uzak durmalısınız.


 Daha dingin ama cool bir görüntü isteyenlerdenseniz gömlekli yünlü kazaklar sizin için ideal.
Bu sene de trend olmaya devam edecek olan gömlek kazak kombinlerini tercih edebilirsiniz.
Minik etekler, minik şortlarla kombinleyebileceğiniz bu kazaklar sizi aradığınız doğal-şıklığa kavuşturacak.



 Bu senenin bir diğer altın parçaları ise büyük salaş örgü kazaklar olacak.Boy friend gömleklerden sonra büyük boy kazaklar bu sezon da vitrinleri süsleyecek.
Bu kazakları dar bir taytla veya fileli çoraplarla çok rahat kombinleyebilirsiniz.Altına uzun çizmeler veya aynı renkte spor ayakkabılar da tercih edebilirsiniz.


 Okulda tarz olmak isteyenler için dolapların olmazsa olmazı olacak bu büyük parçaların kombinlenmesi de bir okadar rahat.
Her rengini dolabınıza stoklamanızı öneririz.


 Moda olan herşey herkese yakışır mı?

Moda olan herşey güzeldir algısından çıkalım.Moda olan herşeyi beğenip giymek, bazen doğru bir hareket olmaya bilir. Bu yüzden büyük kazaklar tercih edecekseniz boyunuzun en az 1.65 ve üzeri olması gerekir.Aksi takdirde bu kazaklar bacak boyunuzdan daha da kısacak ve cool bir görüntü yerine komik bir görüntü oluşacak.
Boyunuz daha kısa ise, bel hizasından uzun kazaklar, ceketler veya hırkalar tercih etmemenizi öneriyoruz.


Boyunuz 1.60 veya daha aşağısında ise görselde gördüğünüz gibi bel hizasında biten parçalar size çok yakışacaktır.Bacak boyunuzu daha uzun göstermek icin yüksek bel pantolonlar tercih edebilir veya gizli platform spor ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

Çok büyük cantalar tercih etmenizi önermiyoruz.Orta boy yandan takılan ya da sırt çantaları kombinizi tamamlamak için ideal parçalar.


Dalgalı ve hacimli saçlar herzaman doğal ve cool bir görüntü kazandırır.
Bu yüzden saçlarınızı şekillendiricilerle yapmak yerine bigudilerle dogal dalgalar verebilirsiniz.
Eğer ısı veren şekillendiriciler kullanılacak ise yine büyük dalgalar tercih edilmelidir.

 Okula gidiyorsanız ve havalı görünmek istiyorsanız dinlendirici gözlükler tercih edebilirsiniz.Gözlük sizi daha bilgili ve daha entellektuel gösterir.Bu yüzden daha havalı görünürsünüz aklınızda bulunsun.


 Havalı saçlarla kombininizi tamamlamak isterseniz yarım topuzlu ya da geniş örgülü saçlar size çok yakışacaktır.Örgü saç modası bu sene de en çok tercih edilen saçlardan olacak.



 Makyaj tercihiniz de çok abartılı olmamalı.Doğal tonları tercih edin.Fakat ruju biraz abartmakta sakınca olmayacaktır.Koyu renk rujlar tarzınıza tarz katacak güzel bir ayrıntı olacaktır.
Bordolar ve koyu kahveler bu sene de çok moda.

 İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR;

DOĞAL MAKYAJ NASIL YAPILIR?

EN TREND SAÇ KESİM MODELLERİ

SAÇLARDA SON MODA RENKLER - KIŞ TRENDLERİ

SONBAHAR - KIŞ KOMBİN ÖNERİLERİ

OKUL İÇİN PRATİK SAÇ MODELLERİ



Güzel kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER