Blogda Ara

2 Ekim 2018 Salı

EN TREND SAÇ KESİM MODELLERİ


Uzun ve katsız saçlar popüleritesini yitirirken, son dönemlere damga vuran kahküllü bob saçların yükselişine şahit oluyoruz.
Uzun saclarıyla bilinen ünlüler bile bir bakmışsınız saçlarını kısacık kestirmiş.Bana göre kötü değil, tabi bu biraz da yüz tipinize baģlı ama ufak düzeltmelerle her tipe uydurabileceğinize inanıyorum.



Eğer geniş ve oval bir yüze sahipseniz, saç boylarınızı eşit tutarak yüzünüzü daha ince gösterebilirsiniz.Bana kalırsa geniş yüzlü kadınlara kısa saç gerçekten yakısıyor.



Yüz hatları daha sivri olan kadınlar da yine aynı şekilde kısa saçı tercih edebilir, kısacık kesilmiş bir percemle havasına hava katabilir.Çok daha tarz, çok daha cool görünmek istiyorsanız, özenle yapılmış saçlardan biraz uzak durmalısınız.Daha doğal taranmış saçlar herzaman birinci tercihiniz olmalı.



Açık tenli ve daha ufak bir yüze sahipseniz orantısız kesilmiş katlar size çok yakışacaktır.Kısacık kestiginiz saçlarınızın uçlarını bir iki ton daha açık bir renge boyayarak daha havalı bir görünüme kavuşabilirsiniz.



Kısa saçların güzelliğinden bahsedip rahatlığını es geçmek olmaz.Özellikle çalışan kadınların tercih etmesi gereken bu saç kesim modelleri, hergün maşalama yada fön gerektirmez.Tarayın, kabartın.İşte hepsi bu kadar.Ayna karşısında saatlerinizi harcamanıza gerek kalmayacak.





Çıtayı biraz daha yükseltiyoruz ve görsel şölene çok daha kısa kesim bir saçla devam ediyoruz.Kim demiş kadın dedigin uzun saçlı olur diye?Ufak, küçük yüzlere bu saç kesimi kesinlikle çok yakışıyor.Özellikle kırmızı bir rujla tamamlandığında sizi everestin tepelerine kadar çıkarabilir.
Bu cesur saç modelini deneyecek kadar cesaretli misiniz?





Yüz şeklinizi iyi belirleyip, yüzünüze uygun saç modelini belirlediyseniz doğru kuaföre.
Kuaförlerden istediği sonucu alıp çıkabilen çok az insan var ama siz iyi bir kuaföre saçlarınıza rahatlıkla teslim edebilirsiniz.




Saç renginizi belirlerken göz renginizi ve cilt renginizi iyi analiz edin.Böylece kısa saçlarınız yüzünüzün güzelliğini ön plana çıkaracaktır.





Eğer saçlarınızı çok kısaltmaya cesaretiniz yoksa ve daha havalı bir görünüm peşindeyseniz bu saç modeli sizler için.


Güzel kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER