Blogda Ara

2 Ekim 2018 Salı

BRONZ MAKYAJ



Makyajda sıcak tonları sevenler bu yazı sizin için.
Belirgin elmacık kemikleri, kavrulmuş dudak renkleri ve belirgin göz renkleriyle bronz makyaj, hem doğallık hem de çekicilik seven kadınlar için bronz renkler ideal bir makyaj seçimi.


Özellikle yaz aylarında tercih edilen bronz makyajı buğdaydan esmere dönük cilt rengine sahip olan kadınlar daha çok tercih ediyor.
Kahveler, bakırlar, goldlardan oluşan bu renk cümbüşü, her renk gözlerinizi ortaya çıkarıyor ve daha etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlıyor.



Koyu renk saçlarla daha iyi uyum sağlayan bu makyajda abartıya kaçmamak, renkleri iyi karıştırmak ve renklerin uygulanacağı yerlerin bir bazla uygun hale getirilmesi gerek.Böylelikle renkler kendini daha iyi gösterek.Daha doğal bir görüntü ortaya çıkacaktır.

Ruj rengi seciminde kesinlikle daha dogal tonlar tercih edilmeli.Veya çok hafif bir gül kurusu tercih edilebilir.Pembeler ve kırmızılar bu makyaj için ilk tercihiniz olmamalı.




Gözlere gelecek olursak, gözlerde en hoş duran renkler bronz kahveler ve bronz bakırlar.Bu iki rengin karışımından harika bir göz makyajı çıkarabilirsiniz.Püf noktamız renkleri iyi karıştırmak.Bıkmadan usanmadan renkleri karıştırıyoruz.Renkler tamamen birbirine geçene kadar karıştırdıysak, eyelinera gecebiliriz.İnce bir çizgi olacak sekilde kirpik diplerimize uygulayacağımız eyeliner bu makyajda yeterli olacaktır.Aksi takdirde doğallıktan uzaklaşıp gelinin kız kardeşi görüntüsüne bürünmemize sebep olabilir.


Göz pınarlarına uygulayacağımız metalik bir farla gözlerimizi aydınlatabiliriz.Bu makyaja çok yakışacagından eminim.



Sıcak yaz günlerinde, plaj partilerinde tercih edebileceginiz bronz makyajı denemediyseniz mutlaka denemelisiniz.

Güzel kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER