Blogda Ara

8 Aralık 2018 Cumartesi

KIZIL SAÇ RENGİ NASIL KORUNUR?

KIZIL SAÇ RENGİ NASIL KORUNUR?



Kırmızılar içindeki seçici pigmentler biraz fazladan bakım gerektirse de, renk uzmanlarımızdan alınan bu en önemli ipuçları, kırmızıları uygulamalar arasında mutlu ve canlı tutacaktır.

Bir kızıl aşığı olarak sizin için birkaç önerim var.


Her zaman “renk işlenmiş saçlar için güvenli” etiketli şampuanlar, saç kremleri ve şekillendiriciler tercih edin. Bu ürünler, renk solması veya istenmeyen pirinç rengi tonları çıkarabilen sülfat ve parabenler olmaksızın formüle edilir.

Mümkün olduğunca az şampuan yaparak pigmentinize tutun ve kapalı günler için iyi bir kuru şampuan alın. Bizimki pantenol ve E vitamini içerir, böylece saçları kurutmadan temizleyebilir.

Köpük yaptıktan sonra, rengini korumak için, saçları güzel bir durulayın. Bazı millet bu konuda aynı fikirde olmasa da, biz kesinlikle yanlısıyız.

Sağlıklı saçların daha iyi renk anlamına geldiği bir sır değildir ve bu özellikle kırmızılar için geçerlidir. Renk uygulamanızdan bir gün önce ve haftada bir kez nemlendirici bir derin kremi ile proses yıpranmış kilitlerin önüne geçin.


Önceden renkli saçların üzerine saç renginin uygulanması aşırı işleme, aşırı koyulaştırma veya eşit olmayan sonuçlara neden olabilir. Bu yüzden, rötuşları kesinlikle yeniden büyümeye devam edin ve üst üste binmekten kaçının.


Kırmızı pigmentlerin doğası gereği, kızıllar, sarışın veya esmer meslektaşlarından daha sık bir renk takviyesine ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle, sürekli olarak zengin, hatta renkten köke kadar, bu rengin düzenli olarak yenilenmesini sağladığınızdan emin olun.






Kurumuş lifler ile değiştirilmiş tonlar arasında havuz suyu renk kriptonit olabilir. Musluk suyunu saça ıslatarak ve daldırma işleminden önce bir miktar kremiekleyerek aşırı klorlamayı önleyebilirsiniz

Güneşin rengi değiştiğinden bahsetmiş miydik? Çünkü gerçekten, gerçekten öyle. En iyi kırmızıyı , UV koruyucu özelliklerine sahip olan günlük bir saç kremi ile birlikte ileri sürün.


Güzel kalın :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER