Blogda Ara

13 Ağustos 2019 Salı

Gözaltı Morluklarından ve Halkalarından Kurtulmanın Yolları






Gözaltı Torbalarından Kurtulun !

Gözaltı torbaları neden oluşur? 
Gözaltı torbalarının tedavisi var mıdır?

Göz torbaları sıklıkla orta yaşta ve 60 yaşın üzerindedir. İlk başta yaşta bir sorun gibi görünse de, aslında ciddi sebeplerin olduğunu görüyoruz. Göz torbalarından kurtulmanın birkaç önemli yolu vardır. Aşağıda ifade ederek size bir miktar fayda sağlamak istedik. Herhangi bir öneriniz varsa, lütfen yorum alanında bize ulaşın. Gözaltı torbalarından  kurtulmanın yollarını inceleyelim .



Tuza elveda de!


Velayet bölgesi vücudunuzdaki en düşük sodyum seviyelerinden biri olduğundan, çok fazla tuz tüketirseniz şişme kaçınılmaz hale gelebilir. Bu nedenle, tuzla doldurulmuş bir akşam yemeği yediğinizde, gözaltı torbalarınız şişmiş bir şekilde uyanabilirsiniz.


Alerjilerinizi yönetin!

Alerjilerin arttığı mevsimde, burnunuz hariç en çok etkilenen organınız gözlerinizin şişmesidir. Bu süreler boyunca, gözaltı bölgesinde şişlikle karşılaşarak doktorunuzun yazdı alerjik ilaçlardan kurtulabilirsiniz. Özellikle burun tıkanıklığına bağlı sürekli hapşırmaya neden olan alerjiler gözlerinizi olumsuz yönde etkileyebilir



Uyku pozisyonunuz  gözaltı yorbalarınızın çarpmasına neden olabilir!

Sağ veya sol tarafınıza uzanıyorsanız, gözaltı torbarınız oluşabilir, çünkü yerçekimi sıvılarınızın toplanmasına neden olur. Başınızın üzerinde ve başınızın altında mümkün olduğunca yüksek uyumaya çalışın.



Yatmadan önce makyajını temizlediğinden emin ol.

Yatmadan önce silinmeyen makyaj, göz ve göz bölgesine zarar verebilir ve ayrıca şişlik ve alıkonma torbasının artmasına neden olabilir.

Alkolden uzak durun!

Alkol, cildinizdeki sinir sayısını azaltır. Özellikle göz çevresindeki hassas bölge nemi azalttığında, gözbebekleri oluşabilir. Yatmadan önce, bir bardak su ve göz çevresi için uygun bir nemlendirici kullanın.




Gözlerinizi UV ışınlarından koruyun.

Vücudunuzu güneş ışığından korumak için ne yapıyorsunuz? Çok fazla güneş ışığı cildinizin takılmasına, gözlerin kırışmasına neden olabilir. Yüzünüzü zararlı ışınlardan korumak için güneş kremi, güneş gözlüğü ve şapka kullanın.



Sigara içme.

Sigaralar cildinizi kurutur ve zayıflatır. Sigarayı bırakarak daha sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz.
Soğuk gözlerini sıkıştır!

Gözleriniz şişmişse, soğuk kompres yapın. Soğuk şişmesini azaltır. Bunun için soğutulmuş bir kaşık, salatalık dilimleri veya çay poşetleri kullanabilirsiniz.




Göz kremi kullanın.

Kabarcıkları ve şişliği gidermek için doktorunuzun önerdiği göz kremlerini kullanın. İnfomasyon ile birlikte kullanacaksınız ve hemoroit kremler cildinizi gözler çevresinde tahriş edebilir. Bunun yerine bir retinol göz kremi deneyin.


GÖZALTI TORBALARINDAN KURTULMAK IÇIN Poşet çayla gözaltı torbalarından kurtulun !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER