Blogda Ara

30 Eylül 2018 Pazar

KOYU KAHVE SAÇ RENKLERİ



            Koyu Kahve Saç renkleri

En güzel kahve tonları
Koyu kahve Saç renkleri ve Tonları

Her daim favori saç renkleri  listesinin  başında gelen kahve ve tonları, her sene olduğu gibi bu sene de moda.Havaların yavaş yavaş soğumaya başlamasıyla beraber saçlarında bir değişiklik yapmak isteyenler için benim önerim kesinlikle koyu kahve tonları.Sizi olduğunuzdan genç ve dinamik gösterecek, kış ayları sebebiyle solan benzinize renk katacak kahve tonları, aynı zamanda yazın güneşinden denizinden yıpranan saçlarınıza da bir mola verdirecek.


Koyu Kahve Saç renkleri



Kahve tonlarının benim için en büyük artısı, sürekli makyaj yapma gereksinimi doğurmaması.Açık saç renklerini kullananlar bilir ki, bu renklerle makyajsız sokağa çıkmak nerdeyse imkansızdır.Sürekli renkli rujlar, koyu farlar, fondötenler vs gerektiren açık saç renklerine bir mola verip, daha duru bir görünüm isteyenler için en ideal renk koyu kahveler olacaktır.


Koyu kahve Saç renkleri


KOYU KAHVE TONLARI KIMLERE YAKIŞIR?

Peki koyu kahve tonları kimlere yakışır?
Koyu kahve tonlarını kimler kullanmalı?

Bence bu renk her ciltle mükemmel uyum sağlıyor olsa da, buğday tenliler için biçilmiş kaftan.Eğer buğday rengi bir tene sahipseniz bu rengi mutlaka denemelisiniz.Eminim sizin de vazgecilmeziniz olacaktır.


Koyu kahve Saç renkleri


Kahve tonlarını biraz hareketlendirmek isterseniz, uçlara doğru bir kaç ton daha açık renklerle ombre uygulayarak sadelikten bir nebze kurtulabilirsiniz.Fakat bana göre kahve tonlarının buna kesinlikle ihtiyacı yok.





Eğer çalışan bir kadınsanız ve hergün makyaja saatlerinizi feda ediyorsanız buna bir son vermek bir kutu saç boyası uzağınızda.

Sevgiyle :)

1 yorum:

  1. Cok memnun olurum bende bakimı cok sevenlerdenim sizi tanidigima cok memnun oldum

    YanıtlaSil

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER