Blogda Ara

7 Mart 2019 Perşembe

DOĞAL VE PRATİK MAKYAJ NASIL YAPILIR?







Doğal makyaj, orada en büyük gizemlerden biridir, çünkü çoğunlukla “doğal” terimi  kullanılmaktadır. Doğal olan, basitçe uyguladığınız makyaj miktarı ne olursa olsun, hiç giymiyormuşsunuz gibi görünmeyi amaçlıyorsunuz demektir. Bu nedenle, tamamen doğal bir görünüm oluşturmak inanılmaz derecede zor: her şey ayrıntılarla ilgili. Harmanlanan ancak iyi kıvrılan mükemmel allık bulmak zorundasınız, ikinci cilt gibi mükemmel bir temel ve en önemlisi de ışık hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

Kusursuz bir doğal görünüm oluşturmak için elmacık kemiklerinizi nasıl şekillendireceğinizi ve vurgulayacağınızı ve parlaklık ve parlaklık havasını nasıl yaratacağınızı anlamak çok önemlidir. Tamamen telafi edilmek üzere doğal bir görünüm oluşturmak genellikle uzun sürüyor. Bir yüz yıkama kullanarak, yüz kremi ve günün sonunda tüm makyaj kaldırmak emin büyük cilt için geçebilir. Yardımcı bir şeye ihtiyaçları olduğunu düşünenler için doğal görünümün mükemmel olması önemli olabilir.





  1. nemlendirmek
  2. Gizlemek
  3. Toz veya hafif fondöten
  4. İnce allık
  5. Tarafsız gölgeler
  6. Çıplak dudak
  7. Küçük maskara
  8. Astar yok.

Adına aykırı olarak, makyajsız makyaj görünümü aslında iyi bir miktarda makyaj ve adım gerektirir, ancak onsuz yaşayabileceğiniz bazı adımlar vardır


ADIM 1: Hazırlık Cildinizi makyaj için hazırlamak için ince bir nemlendirici katmanı uygulayın. Makyaj uygulamasından önce cildinizin nemlendirilmiş ve dolgun olduğundan emin olmak makyajınızın gerçek, doğal bir cilt gibi görünmesini sağlamanın anahtarıdır.



ADIM 2: Baz Hafif ve orta kapsama fondöten fondöten veya gibi BB kremini uygulayın. 
Uzun süre dayanan fondöten için yapılan bu makyaj kesimi, yüz makyajınızın günden geceye kadar bozulmadan kalmasını sağlar. Sorunsuz bir şekilde harmanlanmış bir yüzey istiyorsanız, çizgilerin veya çizgilerin olmamasını sağlamak için nemli bir güzellik süngeriyle yüzünüzün üzerinden geçin. 

Göz altı alanını aydınlatmak ve renk atmasını ve koyu renkli halkaları örtmek için doğal fondöten renginizden bir ila iki ton daha açık olan birini seçin. Daha aydınlık bir görünüm için alnınıza, burnunuzun ve çenenizin köprüsüne kapatıcı uygulayın - sonra karıştırın.


ADIM 3: Yanaklar Yüzünüze ekstra bir renk vermek için yanaklarınızın elmaları üzerine allık sürün. Rengin bir alanda fazla konsantre olmaması için bunu karıştırmaya devam edin. 


ADIM 4: Kaşlar 
Kaşlarınızı biriktirin ve istediğiniz kaş ürünü ile doldurun. Kalemler daha hassas iken tozlar dağınık, doğal bir görünüm verir.



ADIM 5: Gözler

Kırışıklığınıza ılık bir göz farı gölgesi uygulayın, ardından alt kapak boyunca nötr bir gölge kaydırın. Harmanla, harmanla, harmanla! Bu adım için, çok sayıda mat kahverengi tonlu bir palet öneririm.

Her kirpiği almak için asanızı dikey olarak salladığınızdan emin olarak üst ve alt kirpiklere tek bir kat maskara sürün

ADIM 6: Dudaklar Görünümü, ten renginize uygun pembe veya çıplak bir dudak parlatıcısı ile tamamlayın.



Güzel kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER