Blogda Ara

1 Haziran 2020 Pazartesi

KİRPİK LİFTİNGİ NEDİR?


  KİRPİK LİFTİNGİ NEDİR?

 Güzellik merkezi kartlarında adını sıkça görmeye başladığımız bir uygulama olan kirpik liftingi nedir? Kirpik liftingi nasıl uygulanır? Kirpik liftingi kalıcı bir işlem midir? Kirpik liftinginin zararları var mı?

 Kirpik liftingi, kirpiklerin belirli bir sürede hacimli ve uzun görünmesini saģlayan bir kirpik uygulamasıdır. Son dönemlerde adını sıkca duyduğumuz bu işlem, genellikle kısa ve hacimsiz kirpiklere sahip olan kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Kirpiklerinizden şikayetçiyseniz ve bu uygulamayı yaptırmayı düşünüyorsanız, öncellikle iyi bir araştırma yapmanızı öneriyoruz. Gözlerimiz oldukça hassas olan bir organ olduğu için kullanılacak lifting malzemelerinin de hijyenik ve steril olması gerekmektedir. İyi bir güzellik merkezi bulduktan sonra kirpik liftingi uygulamasına başlayabilirsiniz.

 Kirpik liftingi yaklaşık 40-45 dakika süren kolay bir uygulamadır. Doğru yapıldığında ve hijyen kurallarına uyulduğunda bir sorunla karşılaşmazsınız. Hacimsiz kirpiklere sahipseniz ve görüntünüzden memnun değilseniz kirpik liftingi tam size göre bir uygulamadır.

 Kirpik Liftingi Nasıl Uygulanır


 Kirpik liftingine başlamadan önce guzellik uzmanı kirpiklerin uzunluğuna uygun olarak, kirpiklerinize birer ped yapıştırır. Ardından kirpiklerinizi tek tek ayırıp cımbız yardımıyla bu pede yapıştırılır. İşlemin amacı kirpiklere kıvrık bir görünüm kazandırmaktır. Bir süre bu şekilde bekletildikten sonra kirpiklere keratin uygulanarak 20 dakika kadar da bu sekilde bekletilir. Daha sonra pedler çıkartılır ve gerekli kirpik bakımları yapılır.

 Kirpik Liftingi Kalıcı mıdır?


 Kirpik liftingi kalıcı bir işlem değildir  2-3 ay kadar kirpikleriniz istediğiniz gibi uzun ve hacimli görünür fakat süre bittikten sonra kirpikleriniz eski haline döner. Dilerseniz aynı işlemleri daha sonra tekrar uygulatabilirsiniz

 Kirpik Liftinginin Zararı Var mı?


 Kirpik liftingi her ne kadar basit bir uygulama olsa da kimyasal bir işlem olduğu için hassas ciltlerde yan etkiler görülebilir. Bunun yaşanmaması için gideceğiniz guzellik merkezinin gerekli testleri yaptığından emin olun.
En çok sorulan sorulardan biri ise kirpik liftinginin, kirpikleri döküp dökmediğidir.
Bu konuda içiniz rahat olsun. Henüz böyle bir olaya rastlanmış değil.

 Kirpik Liftingine Başlamadan Önce ;

Kirpik liftingine başlamadan önce gözlerinizi tamamen makyajdan arındırmalısınız. Ve lifting uygulamasından sonra da yaklaşık 12 saat kadar herhangi bir göz makyajı ürünü kullanmamalısınız.

 Kirpik Liftingi Fiyatları


 Kirpik liftingi fiyatları genellikle güzellik merkezlerine göre değişiyor. Fakat yaptığımız araştırmalar sonucunda 300 ile 500 tl arasında değiştiğini söyleyebiliriz.

 Kirpik liftingi yaptırmaya karar vermeden önce evde doğal olarak nasıl kirpik uzatılacağını öğrenin >> Evde kirpik nasıl uzatılır? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER