Blogda Ara

23 Haziran 2020 Salı

2024 SAÇ RENKLERİ


2024 TREND SAÇ RENKLERİ

 2024 saç trendleri
 2024 trend renkler


 2024 dünyada olduğu gibi saçlarda da büyük bir değişime gidiyor. En çok tercih edilen saç renklerini ve trendlerini sizler için derledik.

 2024 en çok tercih edilen saç renkleri


 2024 de en cok tercih edilen saç renklerinin başında şüphesiz açık tonlar geliyor. Nedendir bilinmez ama kadınlar 2024 de bal köpüğü, küllü kumral, açık kumral, açık sarı gibi renklere yoğunlaştılar. Yaz aylarında bu renkler herzaman tercih edilirdi fakat 2024 de bu sayı çokca artmaya başladı. 

 2024 de en çok tercih edilen bir diğer saç rengi ise kızıl tonlar. Bu tonlar genelde sonbahar dönemlerinde tercih edilirken, 2024 nin yaz aylarında birçok kadın aşk alevi, koyu kızıl, bakır kızıl, kor ateş kızılı gibi renklere yöneldi. Aslına bakarsanız bize göre 2024 nin en trend rengi de kesinlikle kızıl tonlar oldu.


 Kızıl tonlar herzaman çekiciliğini korumuş nadir renklerdendir. Kullanımı zor olsa da, bu renge gönül verenler bu renkten kolay kolay kopamazlar. 


 Kızıl tonları kullanan kadınların birçoğu bir dönem farklı tonlara yönelse de, sonunda tekrar bu ışıl ışıl renge geri dönüyor. Kızıl saç kesinlikle bir bağımlılık ve bu renge birkez alıştınız mı geri dönmek neredeyse imkansız.



 Kızılın her tonu her dönem liderliğini koruyor. Her tonu bu kadar ilgi gören başka bir renk yoktur sanırım. Siz de kızıl renk tutkunu musunuz?  O halde bu yıl sizin yılınız.




 Küllü renkler 2024 de yükselişe geçen renklerden. En çok aratılan saç renklerinden birtanesi de küllü renkler. Bu rengin rahatlığından bahsetmemek olmaz tabi. Küllü kumral renkler sizi makyajsızda kurtarabilen nadir renklerden biri. Muhteşem değil mi? Bu yönüyle çalışan kadinlar tarafından oldukça tercih ediliyor.



Küllü kumral saç renklerini de ton ton mercek altında aldığımızda, her tonunun kadınlar arasında oldukça popüler olduğunu söyleyebiliriz. Kadınlar küllü renklerin rahatlığından vazgeçemiyor.


2024 de en çok tercih edilen renklerin rahatlık veren renkler oldugunu söylemiştik. Rahat renkler denince akla ilk gelen renklerden biri de koyu kahve saç tonları. Koyu kahveler, makyaj yapmayı sevmeyen her kadın için kurtarıcı görevi görüyor. Rahatınıza düşkün bir kadınsanız koyu kahveleri tercih edebilirsiniz. Aynı zaman da modernlikten de ödün vermemiş olacaksınız.


Koyu kahvelerin yanında, karamel tonları ve karamel ışıltılar da yine bu yıl ki trendler arasında yer alıyor. Kadınlar sarı saç yerine sarı veya karamel ışıltıları daha çok tercih ediyor. Bu da ışıltıları trendler arasına koyuyor.


Işıltılardan söz edip ombrelerden söz etmemek olmaz tabi. Son dönemlerde oldukça rağbet gören ombre saçlar bu yıl da yine ilgi görüyor. Özellikle ana saç renklerinden kopmak istemeyen kadınlar saç renklerine yakın tonlarda ombreler tercih ederek dip boyası sorununu da çözmüş oluyor. 


Ombre saçlar uzun süredir kadınların en cok tercih ettiği saç uygulamalarından birtanesi. Diğer uygulamalara fark atan ombre saç uygulaması, hem doğallık hem farklılık isteyen kadınların ilk durağı oluyor diyebiliriz.


Ve her dönemin kraliçesi bir renk ...
Sarı saç modasını hiç kaybetmiyor. Nedendir bilinmez, kadınların sarı saç aşkı uzun yıllar boyu devam ediyor ve bu yılda sarı saç çok fazla tercih ediliyor. Her ne kadar sarı türevlerine kaysak da, herkesin gönlünde yatan aslan kesinlikle sarı.



İster beyaz tenli olun, ister buğday tenli, isterseniz de esmer olun. Sarı saçı denemenize hiçbir renk mani olamıyor. 
Sarı saç en çok kimlere yakışıyor diye sorarsanız? Cevap kesinlikle açık tenli kadınlar. Fakat sarı öyle bir sihir ki, bazı tonları esmer tenli olanlarla da muhteşem bir uyum yakalıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK KONULAR





1 yorum:

  1. Ben kahve tonlarından vazgeçemesem de kızıl çok hoş duruyor gerçekten :)

    YanıtlaSil

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER