Blogda Ara

15 Eylül 2019 Pazar

SONBAHAR SAÇ RENKLERİ 2019/2020

  SONBAHAR İÇİN SAÇ RENKLERİ


SONBAHAR SAC RENKLERİ

 Eylül ayına girmiş bulunmaktayız.
Havalar yavaş yavaş serinlemeye, renkler yavaş yavaş solmaya başladı.Haliyle o cıvıl cıvıl canlı renkler de yerini daha koyulara bıraktı.
Herşey koyulaşmaya başlamışken saçlarımıza da bir el atmanın vakti geldi.
Denizden güneşten ısıtıcılardan sık yıkamalardan yıpranan saçlarımızı dinlendimek için harika bir fırsat.Haydi saçlarımıza sonbahar renklerini getirelim.

 Sonbahar saç renkleri denince akla genelde bronzlar, kızıllar, bakırlar ve koyu kahveler gelir.Elbette bu sene de yine sonbahar saç renklerinim başında bu renkler gelecek.Fakat son zamanlarda renk yelpazemiz oldukça genişledi.Ombreler, sombreler de işin içine girince kadınların aklı da bir hayli karıştı.
Sonbahar saç renklerinden hangisini seçeceğinize karar veremiyorsanız size yardımcı olmak isterim.

SONBAHAR SAÇ RENKLERİ

Sonbahar saç renklerinin en gözdeleri yine her sene olduğu gibi kızıllar ve kızılın tonları olacak.Sonbahar kızılı saç rengini denemediyseniz bir göz atmanızı önerebilirim.

Palette Delux 6.888 kodlu sonbahar kızılı saç rengine bir şans verebilirsiniz.

Sonbahar kızılı palette

 Sonbahar saç renkleri için hangi marka idealdir derseniz buna net bir cevap vermem mümkün değil.Her saç boyasının kendine göre artıları var.Palette çok yıpratmaz iken koleston rengi daha iyi verebiliyor.Dediğim gibi her boyanın kendine göre artıları olabilir.

Sonbahar saç renklerı
 Bakırlar, bakır kızıllar, irlanda kızılı ve neredeyse kızılın her tonu sonbahar saç renkleri için ideal seçimler olacaktır.

Sonbahar saç renkleri

Farklı renklerle karıştırdığınızda da yine muhteşem etkileri olan bakırlar sonbahar saç renklerinin vazgecilmezi...

Sonbahar saç renkleri

Kızıl kahveler, irlanda kızılı, ateş kızılı gibi renkler de sonbahar saç renkleri arasında en çok tercih edilen renklerden.

Sonbahar saç renkleri

 Sonbahar saç renkleri ailesine birkaç senedir katılan gold rose saç rengi tonları farklı olmayı seven kadınlar için güzel bir alternatif olabilir.

Sonbahar saç renkleri
  
 Sonbahara risksiz bir giriş yapmak isteyenler için ise önerim koyu kahve tonları.Saçlarınızı dinlendirmek ve aynı zamanda modern bir görüntü yakalamak istiyorsanız, sizin sonbahar saç renginiz kesinlikle kahveler :)

Sonbahar saç renkleri

Cilt renginize göre belirleyebileceginiz kahve tonları risk istemeyen kadınlar için güzel bir altenatif.

Sonbahar saç renkleri

 Sonbahar saç renkleri denince akla her ne kadar kızıllar ve koyular gelse de, bal köpüğü ile açık bakır arası renkler de yine sonbahar saç renklerini en güzel yansıtan tonlardandır.

 Benim önerilerim bu şekilde 
Güzel kalın :)

1 yorum:

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER