Blogda Ara

6 Ocak 2021 Çarşamba

HANDE ERÇEL SAÇ RENGİ

Hande Erçel saç rengi

 Hande Erçel son dönemin en popüler ve en çok konuşulan kadın oyuncularının başında geliyor. Güneşin Kızları adlı dizi ile hayatlarımıza giren ve doğal güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Hande Erçel, yakaladığı popülerite ile Hande Erçel ismini markalaştırmayı başardı. 

 Popüler dizilerde ve magazinlerde ismi ile sıkça karşılaştığımız Hande Erçel'in oyunculuğu çokca eleştirilse de, azımsanmayacak bir fan kitlesine sahip. Sosyal medyada çok güçlü bir kitleye sahip olan Hande Erçel'in özel hayatı da çokca konuşulan konulardan biri. Ama özel hayatı kadar konuşulan başka bir konu ise Hande Erçel'in saç rengi ...

 Googleda çokca aratılan ve kendisine de sıkca sorulan bir soru var ki, o da tabiki saç rengi. Hande Erçel Güneşin kızları dizisinde doğal olan saç rengini sonradan bir markanın reklamı için çikolota kahve tonlarına boyamıştı. Çoğu kişi bu rengi Hande Erçel'e yakıştırmasa da bizce kesinlikle gayet güzel taşımıştı bu rengi.


Hande Erçel'in saç rengi

 Hande Erçel bir süre bu rengi kullanöaya devam etse de, saç boyalarından çok hoşlanmıyor olacak ki bir süre sonra koyu kumral saç rengine geri dönmüştü. O zamana kadar saç rengini hiç boyamamış olan Hande Erçel, marka teklifi ile saçlarını çikolata kahve tonlarına boyamıştı. 


 

Hande Erçel saç
 Doğal saç rengini çok özlemiş olacak ki bir süre sonra tekrar kendi rengine döndü. Doğallığın simgesi olarak tanıdığımız Hande Erçel bir süre sonra saçlarında olduğu gibi yüzünde de çeşitli dokunuşlar yaptı ve bizce bu ufak dokunuşlar Hande Erçel'in güzelliğine güzellik kattı. 

 

Hande Erçel saç rengi

Hande Erçel'in saç rengini elde etmek için yapmanız gereken çok zor birşey yok aslına bakarsanız. Kendisinin de kullandığı ve reklam yüzü olduğu markanın paket boyasını kullanabilirsiniz. Fakat Hande Erçel muhtemelen boyayı paket şeklinde uygulamadı çünkü bir reklam filmi ne kadar gerçek olabilir ki? Bu yüzden aynı renk için ben çikolata kahve yerine bronz kahve tonlarına daha yakın durmanızı öneririm.

Hande Erçel bu rengi doğal saç rengi üzerine mi uyguladı yoksa açtırdı mı bilmiyorum fakat boyadıktan sonra Hande Erçel'in baya koyu bir ton tutturduğunu farketmiştim. Muhtemelen açık bir zemine uygulandı. Yani Hande Erçel muhtemelen açıcı kullandı. Ben daha doğal bir ton için açıcı kullanmanızı önermem. Ta eğer Hande Erçel'in doğal saç tonlarına yakın bir tona sahip iseniz.


    

Hande Erçel saç rengi

 Hande Erçel gerek güzelliği gerekse de oyunculuğu ile adından sıkca söz ettireceğe benziyor.
Siz nasıl buluyorsunuz Hande Erçel'i ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER