Blogda Ara

6 Ocak 2021 Çarşamba

ESRA BİLGİÇ RAMO

 

ESRA BİLGİÇ


14 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Esra Bilgiç, önce Hacettepe Üniversitesi’nde Arkeoloji okudu, sonrasında Bilkent’in Uluslarası İlişkiler Bölümüne başladı.

  Son dönemlerin parlayan yıldızı Ramo dizisinin güzeller güzeli oyuncusu Esra Bilgiç, oynadığı dizilerle adından sıkca bahsettirmeye başlayınca, mercek altına alınma vakti geldi. Özellikle sosyal paylaşım sitelerinde Hande Erçel ile kıyaslanılan Esra Bilgiç, gerçekten muhteşem yüz hatlarına ve farklı bir güzelliğe sahip.


 Ramo dizisi ile ününe ün katan Esra Bilgiç, koyu saçları koyu kaşları ve güzelliği kadar, oyunculuğu ile de insanların gönlüne taht kurdu. Ramo dizisindeki oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Esra Bilgiç için her ne kadar estetik harikası dense de, her ne yaptırmışsa çok da yerinde olmuş. Abartıya kaçmadan bir doğallık yakalayabilmiş diyebiliriz.

 

Esra Bilgiç

  Esra Bilgiç'in saç rengini merak edenlerin sayısı da bir hayli fazla. Bunu da sizin için araştırdık. Esra Bilgiç'i genellikle koyu saçlarla görüyoruz. Esra Bilgiç'in saç rengi siyah değil fakat siyaha çok yakın bir ton. Bu tonu elde etmek için kestane tonlarında bir renk tercih edebilirsiniz.

 

Esra Bilgiç Saç Rengi

 Esra Bilgiç zaman zaman saç rengini daha da koyu tonlara çevirse de genel olarak doğala yakın tonlar tercih ediyor. Yüzü zaten muhteşem bir kadın kendisine herşey yakışır elbette.

ESRA BİLGİÇ SAÇ RENGİ

 28 yaşındaki güzel oyuncu Esra Bilgiç i nasıl buluyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER