Blogda Ara

2 Ağustos 2021 Pazartesi

SERRA ARITÜRK SAÇ RENGİ

 

Serra Arıtürk Kemal Doğulu

 SERRA ARITÜRK KİMDİR? 

 Özellikle son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz Aşkın Tarifi dizisinin güzeli Naz, yani Serra Arıtürk kanal D ekranlarında yayınlanan yeni dizisi ile sevenleriyle buluşmuştu. Onu kimileri bu dizi ile tanımış olsa da aslında Serra Arıtürk'ü çoğumuz Youtube'da yayınladığı şarkılarıyla ve ünlü fenomen Berkcan Güven ile yaşadığı aşkla tanımıştık. 

Serra Arıtürk ile Berkcan güven aşkı




 Serra Arıtürk 22 Haziran 1998 doğumludur. Genç olmasına rağmen başrolünü Kadir Doğulu ile paylaştığı Aşkın Tarifi adlı yaz dizisinde oldukça iyi bir performans göstermektedir. Dizi aynı zamanda geçen günlerde birden fazla ödüle layık görüldü. Tabiki bu başarıları gölgede bırakacak dedikoduların da gelmesi ile son dönemlerde en çok merak edilen ünlü Serra Arıtürk oldu.

 
Serra Arıtürk ile Kemal Doğulu Aşık mı?

 Kadir Doğulu ile göz göze diz dize şarkı söylerken çekilen videosu gündeme bomba gibi düşen Serra Arıtürk, birçok kişi tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada Kadir Doğulu için de " Biri evli olduğunu hatırlatsın" yorumları yapılmıştı. 
 Neslihan Atagül'ün bu videoyu izledikten sonra Kadir Doğulu ile aralarının açıldığı hatta Kadir Doğulu'nun diziye veda edebileceği de söylenmişti. Fakat bu haberlerin ne kadar doğru olduğu bilinmezken, Serra Arıtürk cephesinden de gelen herhangi bir yanıt olmadı.

 
Serra Arıtürk Kemal doğulu

  Oldukça güzel bir yüze ve fiziğe sahip olan Serra Arıtürk gerçekten de kıskanılmayacak gibi değil. 

SERRA ARITÜRK SAÇ RENGİ

 Serra Arıtürk Aşkın Tarifi ile evlerimize konuk olduktan sonra en çok aranan ünlüler arasında yerini aldı. En çok merak edilen sorulardan biri de kuşkusuz Serra Arıtürk'ün saç rengi oldu.

 Serra Arıtürk genel itibari ile doğal bir görünüme sahip. Dolayısıyla da genç ve güzel oyuncunun saç rengi de kendi gibi doğal tonlarda. Serra Arıtürk yer yer saçlarının tonunu açtırmış olsa da, aslında doğal saç rengi üzerine uygulanmış ışıltılar var. 

 
Serra Arıtürk Saç rengi
 
 Serra Arıtürk'ün muazzam güzelliği ve ten rengi ile bütünleşen açık sarı-bal köpüğü arası saç rengi hem yaşına hem de göz rengine oldukça uyumlu. Çok zor elde edilecek bir saç rengi değil fakat kendisine oldukça cool ve doğal bi hava katmış.

 Serra Arıtürk'ün saç rengine sahip olmak için yapmanız gerekenler çok basit fakat saçlarınıza açıcı uygulayacaksanız aynı doğallığı yakalayamayabilirsiniz. Doğal bir görünüm için daima saçlarınızın doğal ve açık bir zemine sahip olması gerekiyor.

Serra Arıtürk
 
Serra Arıtürk her ne kadar oynadığı yaz dizisinde birçok kişinin ilgisini ve sevgisini kazanmış olsa da, Kemal Doğulu ile yayınladığı videoda tepkilerin odağı oldu. 
Hatta söylenenlere göre Neslihan Atagül bu duruma okadar kızmış ki Kemal Doğulu Serra Arıtürk ile arasına mesafe bile koymuş. Ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilinmez. Fakat Serra Arıtürk belli ki daha uzun bir süre radarımızda kalmaya devam edecek.

1 yorum:

  1. Merhaba hocam, yazınızı okudum ve beğendim. Sizi kendi bloguma beklerim
    https://yusufaakman.blogspot.com

    YanıtlaSil

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER