Blogda Ara

24 Haziran 2020 Çarşamba

2024 TREND RUJ RENKLERİ


 2024 RUJ RENKLERİ

 ▪ 2024 Ruj Renkleri
 ▪ 2024 Trend Ruj Renkleri
 ▪ 2024 En Çok Tercih Edilen Ruj Renkleri

 2024 TREND RUJ RENKLERİ

 2024 senesi birçok değişiklik ile hayatımıza girmiş olsa da, makyaj tercihlerimizde çok bir farklılık yaratmamışa benziyor. 2024 de kadınların en çok tercih ettiği ruj renkleri hangisi oldu?

 2024'de kadınların en çok tercih ettiği ruj rengi geçen seneki renkler ile hemen hemen aynı. 2024 nin trend ruj renkleri çoğunlukla mat nude renkler oldu. Nude tonların hayatımıza girmesi ile vazgeçilmezimiz olan nude ruj renkleri, doğal görünüm oluşturması sebebi ile ilk tercihimiz olmaya devam ediyor.



Özellikle mat kahveler yine 2024'de de en trend ruj renklerinden biri oldu. Kozmetik markalarının mat serilerinde en hızlı tükenen renkler mat nude tonlar ve mat kahve tonları oldu.

Hafif bir makyaj ile tamamlanan nude tonları her kozmetik markasında bulmak mümkün. Öyle ki Turkiye'de en çok rağbet gören markalar arasında yer alan, Avon, Farmasi, Goldenrose gibi bilindik markaların Nude serilerini her yerde bulmak mümkün.


Özellikle Avon markasına ait Mat Nude Serisine ait Mocca tonları en fazla kullanılan tonlardan biri.


Nude tonların yanı sıra, bronz ruj renkleri de 2024 de  popülerliğini korumaya devam eden renklerden oldu. Özellikle yaz aylarında tercih edilen bu tonları, nar çiçeği ve açık bordo tonları takip ediyor.


Yaz aylarında güneşin sıcaklığını yansıtan renklerden kopamıyoruz. Ve bu 2024'de de aynı özelliğini koruyor. 2024 trend ruj renkleri arasında en çok tercih edilen tonlardan birtanesi de yine bu sıcak renkler oluyor.

2024 trend ruj renklerinden bahsederken et rengi tonlardan bahsetmeden geçemeyiz. Özellikle makyajında doğallık seven kadınların hafif bir renk katmak için kullandığı bu tonlar da 2024 nin trend ruj renkleri arasına giriyor.


2024 trend ruj renkleri skalası aslında birkaç ana renkten ve onların alt tonlarından oluşuyor. Bu nedenle 2024 nin trend ruj renklerinden bahsederken, bu sene daha doğal tonlardan oluşuğunu söyleyebiliriz.


2024'nin trend ruj renkleri ve en çok tercih edilen ruj renkleri bu şekildeydi.
Sizin tercihiniz hangi renklerden yana oldu?
Aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz.


1 yorum:

Bizi Takip Edin

ÖNERİLER